Grevă la fabrica Ford de la Craiova, a doua zi după ce patronatul a încheiat cu sindicatele un nou acord

Grevă la fabrica Ford de la Craiova, a doua zi după ce patronatul a încheiat cu sindicatele un nou acord
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 dec 2017

O parte dintre muncitorii de la uzina Ford din Craiova au intrat joi în grevă, a doua zi după ce patronatul a încheiat cu sindicatele un nou contract colectiv de muncă valabil pentru 2018 și 2019.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ford România a anunțat miercuri că a finalizat cu succes negocierile cu sindicatele cu privire la contractul colectiv de munca valabil pentru 2018 si 2019, scrie News.ro.

În legătură cu trecerea contribuțiilor de la angajator la angajați, reprezentanții companiei susțin că au identificat soluțiile ”adecvate si echilibrate" totodată pentru toți angajații.

Vânzările de automobile din România marchează ieșirea din criză, după 9 ani CITEȘTE ȘI Vânzările de automobile din România marchează ieșirea din criză, după 9 ani

"Vom implementa toate măsurile necesare pentru a crește salariul brut al tuturor angajaților noștri, astfel încât de la 1 ianuare 2018 salariile nete ale angajațiilor noștri să nu fie afectate”, a anunțat compania.

Joi, câteva sute de muncitori au întrerupt lucrul, fiind nemulțumiți de ceea ce s-a negociat cu patronatul pentru noul contract colectiv de muncă, a anunțat Gazeta de Sud.

Compania nu a avut până în prezent o reacție oficială în legătură cu greva declanșată joi.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford
greva
sindicat