Greva STB continuă. Mai mulți angajați protestează la Autobaza Titan. 25% din parcul auto se află în trafic

Greva STB continuă. Mai mulți angajați protestează la Autobaza Titan. 25% din parcul auto se află în trafic

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

scris 23 ian 2022

Greva declanșată de angajații Societății de Transport București (STB) continuă și duminică, în ciuda deciziei Tribunalului București, care a declarat protestul.

Conducerea Societății de Transport București solicită în continuare angajaților să-și reia activitatea și să-și îndeplinească obligațiile de serviciu și anunță că 25% din parcul auto se află în trafic, respectiv 82 de tramvaie din 181, 65 de troleibuze din 86 și 15 autobuze din 460, scrie News.ro

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu: România nu va intra într-un război în acest moment. În cazul unui conflict în Ucraina, ne așteptăm la migranți CITEȘTE ȘI Ministrul Apărării, Vasile Dîncu: România nu va intra într-un război în acest moment. În cazul unui conflict în Ucraina, ne așteptăm la migranți

Protestul a fost declarat ilegal printr-o decizie a instanței.

Sâmbătă după-amiază, directorul general Adrian Criț a avertizat că orice continuare a grevei ilegale poate duce la riscul de insolvență.

Sâmbătă au apărut tensiuni în rândul greviștilor, din cauza puținilor șoferi și vatmani care au ieșit pe traseu.

Duminică dimineață, la autobaza Vitan s-au strâns câteva zeci de angajați încă de la ora 4, însă nu au ieșit pe traseu, ci au continuat să protesteze în curtea depoului, cerând demisia directorului general STB, Adrian Criț., arată Digi 24.

viewscnt
Afla mai multe despre
autobuze
tramvaie
greva stb