Hyundai anunță un nou model în gamă, un SUV destinat pieței europene, botezat după un oraș francez

Hyundai anunță un nou model în gamă, un SUV destinat pieței europene, botezat după un oraș francez
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 26 nov 2020

Coreenii de la Hyundai au anunțat lansarea, pentru anul 2021, a unui nou automobil, un SUV care va fi destinat pieței din Europa. Hyundai a dezvălui și numele acestuia, inspirat dintr-un oraș francez.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Hyundai va lansa în primăvara anului 2021 SUV-ul Bayon, o transcriere mai mult sau mai puțin fonetică a numelui orașului francez Bayonne. Potrivit celor de la Hyundai, „Denumirea modelului a avut ca sursă de inspirație orașul Bayonne din sud-vestul Franței. Amplasat între Oceanul Atlantic și Munții Pirinei, Bayonne reprezintă destinația perfectă de vacanță pentru activități precum navigație sau drumeții”. Compania a publicat și o fotografie teaser, care dezvăluie o foarte mică porțiune din  viitorul SUV. 

Hyundai anunță un nou model în gamă, un SUV destinat pieței europene, botezat după un oraș francez

Hyundai are în acest moment patru SUV-uri, în rețeaua de dealeri din Europa, Bayon urmând astfel să devină al cincilea, după Kona, Tucson, Nexo și Santa Fe.

Elon Musk a anunțat că vrea să dezvolte un hatchback electric compact, concurent pentru VW ID.3, pentru Europa CITEȘTE ȘI Elon Musk a anunțat că vrea să dezvolte un hatchback electric compact, concurent pentru VW ID.3, pentru Europa

„La nivel european, Hyundai ocupă o poziție predominanta în segmentul SUV, atât din punct de vedere al diversități gamei de modele, cât și al rezultatelor obținute în vânzări”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, vicepreședinte Marketing & Product al Hyundai.

Hyundai a decis să păstreze un sistem de nume pentru modelele din calsa SUV bazat pe denumiri ale unor regiuni de pe glob. În urmă cu câțiva ani, coreenii trecuseră la un sistem alfanumeric, similar cu cel utilizat de mărcile premium germane, însă o înțelegere cu germanii de la BMW Group a făcut ca numele „ix” să fie abandonat. BMW a lansat deja primele modele cu nume iX.

viewscnt
Afla mai multe despre
hyundai
suv hyundai
hyundai bayon