Hyundai confirmă - Prima marcă de automobile din lume care va fi prezentă pe cel mai cunoscut site de comerț online

Hyundai confirmă - Prima marcă de automobile din lume care va fi prezentă pe cel mai cunoscut site de comerț online
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 20 nov 2023

Hyundai va fi prima marcă de automobile din lume care va fi prezentă pe cel mai cunoscut site de comerț online, Amazon, conform anunțului oficial. Cele două companii au precizat că vânzările vor începe în 2024, iar mașinile vor putea fi livrate acasă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Președintele și CEO-ul Hyundai Motor Company Jaehoon ( Jay) Chang a anunțat oficial, în cadrul salonului auto din Los Angeles, că a încheiat un parteneriat strategic cu Amazon, parteneriat care include prezența mașinilor Hyundai în site-ul de comerț online, la care se adaugă desemnarea AWS ca furnizor preferat de servicii de cloud pentru mașinile coreene, care vor fi echipate cu asistentul virtual Alexa.

VIDEO Cum arată din avion cel mai nou nod rutier între 2 autostrăzi, de pe Autostrada Bucureștiului. Va fi deschis în doar câteva zile CITEȘTE ȘI VIDEO Cum arată din avion cel mai nou nod rutier între 2 autostrăzi, de pe Autostrada Bucureștiului. Va fi deschis în doar câteva zile

„Parteneriatul cu una dintre organizațiile cele mai centrate pe clienți din lume deblochează oportunități incredibile, pe măsură ce continuăm să ne extindem portofoliul, să ne creștem rețeaua de vânzări, să trecem la electrificare și să realizăm viitorul mobilității inteligente”, a declarat CEO-ul Hyundai, Jaehoon Chang. „Amazon este partenerul ideal pentru a ajuta la realizarea viziunii noastre de progres pentru umanitate, inclusiv îmbunătățirea modului în care oamenii și bunurile se mișcă mai eficient și mai durabil. Hyundai este prima companie de automobile disponibilă pentru tranzacții complete end-to-end în magazinul Amazon din SUA și acesta este un alt exemplu al modului în care continuăm să promovăm modalități de a îmbunătăți călătoria clienților împreună cu partenerii noștri remarcabili de retail.”

Vânzările vor fi realizate pe Amazon tot de către dealeri, care vor putea, pentru prima dată, să-și vândă vehiculele în magazinul Amazon din SUA, iar Hyundai va fi prima marcă disponibilă pentru cumpărături clienților. Achiziția online va fi urmată de ridicarea de la reprezentanță sau de livrarea la domiciliu. Clienții vor putea să caute pe Amazon vehicule disponibile în zona lor pe baza unei game de preferințe, inclusiv model, finisaj, culoare și caracteristici, să-și aleagă mașina preferată și apoi să verifice online cu opțiunile de plată și finanțare alese.

Dacia Sandero întoarce surprinzător situația în favoarea sa și urcă din nou pe locul 1 în Europa CITEȘTE ȘI Dacia Sandero întoarce surprinzător situația în favoarea sa și urcă din nou pe locul 1 în Europa

La rândul lui, CEO-ul Amazon, Andy Jassy, a spus că Hyundai are aceeași preocupare pentru a face viața clienților mai bună. „Parteneriatul nostru larg și strategic ar trebui să facă exact acest lucru, de la schimbarea ușurinței cu care clienții pot cumpăra vehicule online, până la simplificarea utilizării Alexa în vehiculele Hyundai pentru divertisment, cumpărături, ajustări inteligente la domiciliu și verificări ale calendarului, până la a permite Hyundai să transforma experiențele clienților și operațiunile de afaceri trecând la AWS”.

Accesarea Alexa din mașină va permite conectarea sistemului de acasă, inclusiv calendare, muzică, podcasturi, dar și să comande sistemele conectate la Alexa acasă: încălzire, lumini, încuietori etc.

viewscnt
Afla mai multe despre
hyundai amazon
achiziții auto online
livrare masini acasa