Chiar dacă a trecut printr-un an dificil, la fel ca toți constructorii auto, Citroen a reușit să profite de beneficiile apartenenței la una dintre cele mai mari companii auto, Stellantis, și a înregistrat o creștere importantă, de 7 procente, a vânzărilor sale la nivel global.
Cu un model de clasă B extrem de popular, care i-a adus creștere în Europa, Citroen a transformat anul crizei de semiconductori într-un an de succes, cu vânzări care au crescut la 796.868 unități vândute, cu 7 procente mai multe decât în 2020. Din totalul vândut, 624.140 de mașini au fost înregistrate în Europa, unde volumul a crescut cu 1,2%, pe o piață în scădere, însă pe alte piețe, creșterile au fost și mai mari: America de Sud – 39%, Orientul Mijlociu și Africa – 12%, India și Asia – Pacific – 14 procente.
Cel mai vândut model a fost C3, cu aproape 200.000 de unități, cu 10% mai multe decât în anul anterior, o performanță având în vedere faptul că modelul a fost dezvoltat pe o platformă mai veche și are deja cinci ani de la lansare.
21 mai Maratonul Economia Sustenabilă
28 mai Maratonul Fondurilor Europene

Cele mai mari piețe ale mărcii au fost Franța, cu 228.479 unități, cu o creștere mică față de anul anterior, urmată de Italia și Spania, cu creșteri la fel de mici, și Marea Britanie, cu circa 5.000 de autoturisme în plus.
Anul 2021 a marcat și o revenire puternică a Citroen pe piața din China, unde cele 41.391 unități înmatriculate au însemnat o dublare practic a volumului, față de anul 2020, în special cu ajutorul noului model C5 X. Și în America de Sud, pe piața din Brazilia, marca franceză a reuși să obțină o creștere spectaculoasă de 73,2%, cu ajutorul lui C4 Cactus.