Încă 17,5 kilometri din Autostrada de Centură a municipiului București au constructor desemnat

 Încă 17,5 kilometri din Autostrada de Centură a municipiului București au constructor desemnat
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 aug 2022

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunță că o nouă porțiune, de 17,5 kilometri, din Autostrada de Centură a municipiului București, în lungime totală de 49,57 kilometri, are constructor desemnat. Lotul 1 al A0 Nord trebuie finalizat în 34 de luni de la semnarea contractului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Încă 17,5 km din Autostrada de Centură a municipiului București (49,57 km) au constructor desemnat! După reevaluarea ofertelor pentru contractul pentru proiectarea și execuția Lotului 1 al A0 Nord, a fost declarată definitiv câștigătoare o asociere de constructori româno-italiană”, a arătat Grindeanu.

VIDEO Mugur Isărescu: Băncile au sărit calul și au dus ROBOR-ul peste dobânda-cheie. Au suprareacționat. A fost clară tendința băncilor și a traderilor să privească pesimist viitorul CITEȘTE ȘI VIDEO Mugur Isărescu: Băncile au sărit calul și au dus ROBOR-ul peste dobânda-cheie. Au suprareacționat. A fost clară tendința băncilor și a traderilor să privească pesimist viitorul

El a menționat că, după semnarea contractului, Lotul 1 al A0 Nord va trebui finalizat în 34 de luni, din care 12 luni pentru proiectare și 22 de luni pentru execuția lucrărilor, scrie News.ro

Potrivit ministrului, în cadrul acestui contract vor fi construite și două structuri de mari dimensiuni: un pasaj peste CF101 București – Pitești DN7 și un pasaj peste râul Colentina, CF 300 București – Ploiești și CF Mogoșoaia – Buftea.

Contractul are o valoare de 815,07 milioane lei (fără TVA) și este finanțat prin fonduri europene nerambursabile, a precizat Grindeanu.

viewscnt
Afla mai multe despre
ministrul transporturilor
sorin grindeanu