Închiderea circulației pe autostrada A1, între Șoimuș și Simeria, amânată o lună din cauză că nu au fost finalizate procedurile pentru realizarea racordului cu lotul IV al autostrăzii Lugoj – Deva

Închiderea circulației pe autostrada A1, între Șoimuș și Simeria, amânată o lună din cauză că nu au fost finalizate procedurile pentru realizarea racordului cu lotul IV al autostrăzii Lugoj – Deva
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 sep 2018

Închiderea circulației pe autostrada A 1, între Șoimuș și Simeria, pentru realizarea racordului cu lotul IV al autostrăzii Lugoj – Deva, a fost amânată o lună de zile pentru că nu au fost finalizate procedurile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marți, de Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara, inițial s-a anunțat închiderea circulației rutiere pe acest segment de autostradă, pentru data de 10 septembrie 2018, scrie News.ro.

”Având în vedere faptul că nu au fost finalizate toate procedurile necesare realizării racordului între Șoimuș și Simeria și pentru a nu ține închis inutil un sector de autostradă, conducerea CNAIR a convenit cu Antreprenorul ca instituirea măsurii de închidere efectivă a circulației să  fie luată în momentul în care vor începe lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție)”, anunță DRDP.

Logan, Duster și Sandero, în Top 25 al celor mai bine vândute mașini în Rusia CITEȘTE ȘI Logan, Duster și Sandero, în Top 25 al celor mai bine vândute mașini în Rusia

Constructorul a confirmat că poate desfășura sub trafic anumite lucrări premergătoare și că nu este necesar să se închidă circulația prematur, deși exista o aprobare în acest sens cu data de 10.09.2018.

”Având în vedere situația,  s-a luat decizia ca măsura închiderii efective a circulației să fie amânată până pe data de 8 octombrie, moment în care vor începe lucrările propriu-zise pentru racordarea celor două sectoare de drum. Antreprenorul a dat asigurari că va lua toate măsurile pentru a eficientiza intervenția necesară realizării racordului și estimează că va finaliza lucrările în data de 15 noiembrie 2018”, se mai arată în comunicat.

Circulația rutieră va fi închisă pe o lungime de aproximativ 13 kilometri pe tronsonul cuprins între nodul rutier Șoimuș și nodul rutier Simeria, traficul urmând să se desfășoare deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria-Deva.

viewscnt
Afla mai multe despre
a1
simeria