Magna lansează sute de angajări în România

Magna lansează sute de angajări în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 nov 2022

Magna International, unul dintre cei mai mari producători de componente auto la nivel global, își extinde operațiunile de inginerie ADAS în Timișoara, România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Până la finalul anului 2025 se preconizează angajarea a circa 300 de ingineri, în colaborare cu un partener de recrutare și servicii de inginerie.

GRAFIC Petrolul a coborât la minimele anului, pe fondul protestelor împotriva restricțiilor Covid din China CITEȘTE ȘI GRAFIC Petrolul a coborât la minimele anului, pe fondul protestelor împotriva restricțiilor Covid din China

Echipa va lucra la dezvoltarea de sisteme, algoritmi și programe software pentru viitor – livrând pieței globale de automobile următoarea generație de soluții ADAS, cum ar fi deplasarea automatizată pe autostradă, asistența la parcare și vizibilitatea 360°, arată Trafic Media.

„Extinderea capacităților noastre din Timișoara, o zonă cunoscută pentru rețeaua puternică de inginerie electronică, ne va ajuta să accelerăm dezvoltarea capabilităților globale ADAS ale Magna și să grăbim lansarea produselor pe piață”, a declarat Sharath Reddy, Senior Vice President al Magna Electronics. „Ne așteptăm la contribuții imediate din partea acestei echipe și suntem nerăbdători să ne apucăm de treabă.”

Magna furnizează soluții ADAS pentru producătorii de automobile din întreaga lume, utilizând o suită de controlere pentru radar, lidar, camere video, ultrasunete și de domeniu, care pun bazele autonomiei viitoare. Munca echipei de inginerie din România vine în sprijinul celorlalte 14 unități de producție ale Magna Electronics din întreaga lume.

viewscnt
Afla mai multe despre
magna
adas