Mașina autonomă Uber care a ucis o femeie nu a încercat să frâneze pentru evitarea accidentului

Mașina autonomă Uber care a ucis o femeie nu a încercat să frâneze pentru evitarea accidentului
scris 20 mar 2018

Polițiștii americani care au început investigația accidentului din Arizona în care o femeie a fost ucisă au declarat că nu există urme de frânare.

Mașina autonomă Uber, care circula cu aproximativ 64 km/h, nu încercat să reducă viteza înainte de a accidenta mortal o femeie care traversa strada printr-un loc nepermis, arată raportul preliminar al poliției.

Victima, Elaine Herzberg, care trecea strada cu o bicicletă, a fost lovită de o mașină autonomă care aparține Uber în noaptea de duminică și a murit la spital.

Producătorul german de căști și microfoane Sennheiser a ales Brașovul pentru a construi a patra unitate de producție CITEȘTE ȘI Producătorul german de căști și microfoane Sennheiser a ales Brașovul pentru a construi a patra unitate de producție

Mașina Uber era însoțită de un supraveghetor uman, Rafael Vasquez, al cărui rol era exact să acționeze în situații neprevăzute, dar care se pare că nu a intervenit. A fost primul accident fatal în care a fost implicat o mașină autonomă.

Ca urmare a accidentului, Uber ți-a suspendat toate testele în care sunt implicate autovehicule autonome pe teritoriul Statelor Unite.

viewscnt
Afla mai multe despre
uber
masini autonome
accident