Metrorex reduce perioada lucrărilor la stațiile cu un singur acces. Stațiile Pipera și Aurel Vlaicu, folosite intens de corporatiști, vor fi închise doar o zi lucrătoare

Metrorex reduce perioada lucrărilor la stațiile cu un singur acces. Stațiile Pipera și Aurel Vlaicu, folosite intens de corporatiști, vor fi închise doar o zi lucrătoare
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 iun 2017

Compania care administrează rețeaua de metrou a Bucureștiului, Metrorex, a anunțat joi reducerea lucrărilor de modernizare a sistemelor de control și acces pentru stațiile de metrou cu un singur acces, în contextul în care compania a decis să deschidă căile de acces călătorilor în perioada testelor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, stațiile de metrou Pipera și Aurel Vlaicu vor fi închise doar trei zile, din care doar o zi lucrătoare, iar celelalte stații cu un singur acces vor fi închise doar patru zile, față de 7 zile anunțate inițial, scrie News.ro.

”Ca urmare a solicitărilor Metrorex, a ședințelor operative, dar și a vizitelor efectuate în șantier, constructorul a reorganizat activitatea și a crescut mobilizarea în stațiile cu un singur acces”, a informat compania.

CONFIRMARE Daimler Mercedes a cumpărat Clever Taxi CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Daimler Mercedes a cumpărat Clever Taxi

Astfel, în stația Pipera, lucrările vor avea loc în perioada 15 iulie - 17 iulie, în Aurel Vlaicu 29 iulie – 1 august, în Constantin Brâncoveanu 22 iulie - 25 iulie, în Tineretului și Apărătorii Patriei 2 septembrie – 5 septembrie, în Dimitrie Leonida și Costin Georgian 9 septembrie – 12 septembrie, în Pantelimon și Berceni 16 septembrie – 19 septembrie.

Directorul general al Metrorex, Marin Aldea, a declarat că, încă de la începutul proiectului, a pus în vedere constructorului ca perioada de execuție a lucrărilor în stațiile cu un singur acces, în special în Pipera și Aurel Vlaicu, să fie minimă.

”Există un proces tehnologic de la care nu ne putem abate însă, am încercat să creștem mobilizarea și în același timp, am decis să deschidem căile de acces călătorilor în perioada testelor. Aceasta este unica variantă pe care procesul tehnologic ne-o permite pentru deschiderea stațiilor, mai devreme decât am transmis inițial, pentru a veni în întâmpinarea călătorilor noștri și a le oferi soluția optimă de transport cu metroul în aceste circumstanțe”, a afirmat Aldea, în cadrul comunicatului.

viewscnt
Afla mai multe despre
metrorex
aurel vlaicu
pipera