Ministrul Transporturilor anunță începerea licitației pentru proiectarea și execuția a trei loturi din autostrada Sibiu-Făgăraș. Lucrările vor dura trei ani

Ministrul Transporturilor anunță începerea licitației pentru proiectarea și execuția a trei loturi din autostrada Sibiu-Făgăraș. Lucrările vor dura trei ani
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 aug 2022

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat începerea licitației pentru proiectarea și execuția a trei loturi din cele patru ale Autostrăzii Sibiu-Făgăraș. Cele trei loturi au, în total, puțin peste 53 de kilometri, iar lucrările ar trebui să dureze trei ani, după procedurile de licitație.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Sorin Grindeanu anunță că reprezentanții CNAIR au transmis ANAP, spre publicare, anunțurile de participare pentru 3 din cele 4 tronsoane ale autostrăzii Sibiu - Făgăraș, scrie News.ro.

Grindeanu anunță - A fost semnat cel mai mare contract de autostradă CITEȘTE ȘI Grindeanu anunță - A fost semnat cel mai mare contract de autostradă

Este vorba despre:

  • Tronsonul 2: Avrig-Mârșa (DJ105G) – Arpașu de Jos (DN1), în lungime de 19,92 km și cu o valoare estimată de 1,713 miliarde de lei (fără TVA)
  • Tronsonul 3: Arpașu de Jos (DN1) – Sâmbăta de Sus (DJ 105B), în lungime de 17,61 km și cu o valoare estimată de 1,836 miliarde de lei (fără TVA)
  • Tronsonul 4: Sâmbăta de Sus (DJ 105B) - Municipiul Făgăraș (cu o lungime de 16,26 km) și Drum de legătură cu DN1 (cu o lungime de 5,65 km), cu o valoare totală estimată de 1,163 miliarde de lei (fără TVA).

”Datele limită pentru depunerea ofertelor sunt: 11 octombrie 2022/Tronsonul 2; 12 octombrie 2022 /Tronsonul 3; 13 octombrie 2022/Tronsonul 4. Pentru fiecare tronson perioada de proiectare va fi de 12 luni și cea de execuție a lucrărilor va fi de 36 de luni, iar întregul proiect este finanțat din fonduri europene nerambursabile. Anunțurile de participare vor fi vizibile ulterior publicării acestora în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene”, transmite Sorin Grindeanu.

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada sibiu-făgăraș
ministrul transporturilor