Model 3 de la Tesla rămâne cel mai bine vândut vehicul din Norvegia

 Model 3 de la Tesla rămâne cel mai bine vândut vehicul din Norvegia
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 oct 2019

Model 3 de la Tesla a rămas cel mai bine vândut vehicul din Norvegia în trimestrul trei din 2019, deși vânzările sale au scăzut față de prima jumătate a anului, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În perioada iulie-septembrie 2019, Tesla a vândut 3.300 de mașini Model 3 pe piața norvegiană, depășind modelul Golf de la Volkswagen cu aproximativ 900 de unități. Dar în primul trimestru s-au vândut 6.123 de mașini Model 3, iar în al doilea, 4.438 de unități, arată datele Federației Rutiere Norvegiene, scrie Agerpres.

Un Brexit fără acord ar putea duce la oprirea producției SUV-ului Qashqai în Marea Britanie CITEȘTE ȘI Un Brexit fără acord ar putea duce la oprirea producției SUV-ului Qashqai în Marea Britanie

Obiectivul autorităților din Norvegia îl reprezintă interzicerea vânzării vehiculelor cu combustibili fosili în 2025. Pe lângă scutirile de taxe pentru automobilele electrice, proprietarii acestora beneficiază și de alte facilități precum taxe de drum reduse, parcare gratuită și în multe locuri încărcare gratuită. O provocare o constituie însă numărul redus de stații de încărcare rapidă care să țină pasul cu creșterea rapidă a flotei de autovehicule electrice.

viewscnt
Afla mai multe despre
model 3
tesla