Musk a devenit “Technoking of Tesla”

Musk a devenit “Technoking of Tesla”
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 15 mar 2021

Elon Musk are un nou titlu la Tesla, potrivit unui anunț al producătorului auto american. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Musk a devenit “Technoking of Tesla” (Regele Techno al Tesla– n.r.), iar directorul financiar, Zach Kirkhorn, a fost numit “Master of Coin” (stăpânul monedelor), arată compania într-o notă remisă Comisiei pentru Valori Mobiliare și Bursă (SEC).

Învață de la traderi cu experiență prin Vestor CITEȘTE ȘI Învață de la traderi cu experiență prin Vestor

“Începând cu 15 martie 2021, titlurile lui Elon Musk și Zach Kirkhorn s-au schimbat în ‘Technoking of Tesla’ și, respectiv, ‘Master of Coin’. Elon și Zach își vor menține, de asemenea, pozițiile respective în calitate de director general și director financiar”, potrivit companiei.

Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice CITEȘTE ȘI Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice

Nici Tesla și nici Musk nu au oferit detalii privind schimbarea titulaturilor.

Noul titlu de Technoking pare să ilustreze conceptul de “homo sapiens techno”, definit de Musk pe Twitter ca fiind o persoana care “iubește rave și tehnologia”, iar Master of Coin ar putea face referire atât la popularul serial TV “Urzeala Tronurilor”, cât și la investiția recentă în bitcoin anunțată de Tesla.

Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2 CITEȘTE ȘI Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2

Luna trecută, Tesla a dezvăluit că a investit 1,5 miliarde de dolari în bitcoin și a indicat că va începe să accepte plăți cu criptomonede, anunț care a alimentat creșterea cotațiilor bitcoin.

Duminică, moneda virtuală a depășit, în premieră, pragul psihologic de 60.000 dolari, performanță urmată de o corecție a prețului cu circa 5% în sesiunea de tranzacționare de luni.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
tesla
tehnoking tesla
tehno regele tesla
master of coin
stapanul monedelor
bitcoin