New Kopel a înregistrat o scădere de 6,7% a afacerilor în primele șase luni, la 14 milioane euro

New Kopel a înregistrat o scădere de 6,7% a afacerilor în primele șase luni, la 14 milioane euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 aug 2017

Compania de leasing operațional și închirieri auto SIXT New Kopel, controlată de holdingul israelian Shlomo, a anunțat marți că a obținut în primele șase luni din acest an o cifră de afaceri de 14 milioane euro. Afacerile sunt în scădere cu 6,7% față de cele anunțate pentru aceeași perioadă din 2016.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pentru primele șase luni ale anului trecut, grupul a anunțat afaceri de 15 milioane de euro, în creștere cu 20% față de perioada similară din 2015, scrie News.ro.

Pentru acest an, compania estimează o cifră de afaceri de 30 milioane de euro.

”SIXT New Kopel a înregistrat o cifră de afaceri de 14 milioane de euro în prima jumătate a anului și estimează o închidere a anului 2017 cu 30 de milioane de euro. Valoarea totală a investiției s-a ridicat, în primele șase luni ale anului, la valoarea de 6,5 milioane de euro, în creștere cu 10% față de perioada similară a anului trecut”, se arată în omunicat.

Metrorex introduce noi cartele: biletul pentru o călătorie la 2,50 lei, abonament anual și cartele pentru grupuri CITEȘTE ȘI Metrorex introduce noi cartele: biletul pentru o călătorie la 2,50 lei, abonament anual și cartele pentru grupuri

În 2017, flota SIXT New Kopel Operational Leasing și a SIXT Rent a Car a atins 4.000 de autovehicule, iar o creștere de 15% este așteptată până la finalul anului.

”Prima jumătate de an a fost o perioadă deosebit de favorabilă atât pentru SIXT SH, divizia de mașini second-hand multi marcă a grupului, cât și pentru Union Motors, dealer autorizat de mașini noi marcă Opel. Ambele divizii au însemnat 500 de mașini noi și second-hand vândute”, se arată în comunicat.

Activitatea din cadrul service-ului Union Motors a crescut cu 15%, cu o medie zilnică de 80 – 100 de mașini Dacia, Renault, Opel și multi-marcă aflate în service.

Pe piata locală New Kopel Group deține dealerul Opel Union Motors și firma de rent-a-car și leasing operațional Sixt New Kopel, dar și divizia de mașini second-hand Sixt New Kopel SH.

viewscnt
Afla mai multe despre
new kopel
shlomo