Nicușor Dan anunță un regulament de parcare. Va permite spații pentru banda unică

 Nicușor Dan anunță un regulament de parcare. Va permite spații pentru banda unică
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 sep 2021

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunță că proiectul unui nou regulament de parcare urmează să fie prezentat până la finele anului și că acesta va asigura spații pentru banda unică sau pentru pistele de biciclete.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

"Cercul vicios în care noi ne învârtim de ani de zile este că oamenii nu renunță la mașină, pentru că transportul public nu merge. Nerenunțând la mașină, o parchează pe prima bandă, legal sau ilegal, în funcție de caz, și atunci nu ai loc să pui benzi pentru transportul public. Acesta este cercul vicios în care ne învârtim de ani de zile. O să vedeți foarte curând o propunere de regulament de parcare. Nu o să fie iubită de o parte din oameni, o să fie iubită de alta", a declarat Nicușor Dan, pentru TVR 1.

Era predictibil falimentul City Insurance? CITEȘTE ȘI Era predictibil falimentul City Insurance?

Edilul general a menționat că nu poate să ofere informații despre acest proiect, care va fi prezentat doar când se va ajunge la un acord în Consiliul General. El a estimat că acest lucru se va întâmpla până la sfârșitul anului, scrie Agerpres.

"O să ne permită să avem spații pentru banda unică și pentru pistele de biciclete", a mai precizat el. 

viewscnt
Afla mai multe despre
nicușor dan
parcare
banda unica