Norwegian Cruise Line avansează cele mai mari comenzi din istoria sa, dar și anulează o duzină de croaziere

Norwegian Cruise Line avansează cele mai mari comenzi din istoria sa, dar și anulează o duzină de croaziere
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 apr 2024

Norwegian Cruise Line a plasat către grupul italian Fincantieri, la Seatrade din Miami, cel mai mare târg de croazieră din lume,  comandă pentru construirea a 4 nave de croazieră, cu livrări programate în intervalul 2026-2029 și capacitate de 860 - 1.450 de pasageri, la care se adaugă o scriisoare de intenție pentru a studia construcția a încă 4 unități, care vor fi cele mai mari construite vreodată pentru marca Norwegian Cruise Line (NCL), pentru 2030-2036.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

În același timp, însă, Norwegian Cruise Line anulează peste o duzină de croaziere pe 2025, conform  Travel + Leisure.

„Recentele anulări ale itinerarului din 2025 sunt rezultatul unor evenimente variate, inclusiv situația în curs din Marea Roșie și Israel”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei de croazieră.

Românii - cei mai numeroși turiști străini în sezonul de iarnă din Bulgaria CITEȘTE ȘI Românii - cei mai numeroși turiști străini în sezonul de iarnă din Bulgaria

Clienții afectați de anulări vor primi o rambursare completă și o reducere de 10% sub forma unui credit de croazieră viitoare pentru orice navigație până la 31 decembrie 2025.

În ciuda anulărilor, industria croazierelor continuă să se redreseze de la închiderile cauzate de COVID-19. Se așteaptă ca industria să crească la 130 de milioane de pasageri la nivel mondial în 2026, ceea ce reprezintă o creștere de la 73 de milioane de pasageri față de 2022.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
norwegian cruise line
omicron