Oliver Blume, șeful Porsche, confirmă perchezițiile procurorilor din biroul său

Oliver Blume, șeful Porsche, confirmă perchezițiile procurorilor din biroul său
scris 4 iun 2019

Oliver Blume, CEO Porsche, a confirmat că biroul său a fost percheziționat de procurori săptămâna trecută, în contextul unei investigații pe seama unor plăți suspectate că ar fi ilegale.

Publicația germană Handelsblatt, cea care a dezvăluit că Oliver Blume, șeful Porsche, este vizat de ancheta procurorilo din Stuttgart, susține că executivul de la Porsche a confirmat că anchetatorii i-au percheziționat biroul, împreună cu alte birouri din companie, săptămâna trecută. Procurorii germani anunțaseră că au deschis o investigație care urmărește modul în care s-a făcut plata unei sume mari de bani către un membru din consiliul angajaților. Procurorii nu au specificat persoanele cercetate.

„Este adevărat că mai multe birouri Porsche au fost cercetate pe 28 mai, inclusiv al meu”, a spus Blume, fără detalii despre anchetă.

Patronatele din turism cer demiterea directorilor CNAIR și a șefului Biroului de Poliție Autostrada A2, acuzând că lucrările la Autostrada Soarelui în sezon afectează grav turiștii, și amenință că vor refuza să-și mai plătească taxele CITEȘTE ȘI Patronatele din turism cer demiterea directorilor CNAIR și a șefului Biroului de Poliție Autostrada A2, acuzând că lucrările la Autostrada Soarelui în sezon afectează grav turiștii, și amenință că vor refuza să-și mai plătească taxele

Oliver Blume a mai declarat că problema compansațiilor plătite a mai fost discutată și compania a solicitat asistență fiscului pe această temă.

Surpriza dezvăluită de juenaliștii de la Handelsblatt este însă alta: ei susțin că, nu cu mult timp înainte de ancheta procurorilor, i-au luat un interviu lui Oliver Blume, chiar în biroul acestuia. Au descoperit însă că acesta nu avea în birou niciun laptop, desktop, monitor sau documente de hârtie la momentul interviului.

viewscnt
Afla mai multe despre
porsche
oliver blume
ancheta porsche
procurori porsche