Orașul din România unde Tesla a anunțat ca va instala un Supercharger

Orașul din România unde Tesla a anunțat ca va instala un Supercharger
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 oct 2023

Tesla a stabilit, într-o postare pe X, după o perioadă de vot, următoarele locații din lume unde va instala noi stații de încărcare Supercharger. În total, 15 locații au fost declarate câștigătoare, iar la final, reprezentanții Tesla au mai adăugat alte cinci locații, numărul ridicându-se astfel la 20.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității - Ediția a IV-a; parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Printre cele 20 de locații în care Tesla va instala stațiile de încărcare rapidă se numără și un oraș din România, care a reușit să obțină 16.451 de voturi, scrie Antena 3.

Vânzările de autobuze electrice s-au triplat în România și au ajuns la nivelul din Suedia sau Belgia CITEȘTE ȘI Vânzările de autobuze electrice s-au triplat în România și au ajuns la nivelul din Suedia sau Belgia

În România, Tesla a instalat deja mai multe stații Supercharger în București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Pitești, Sibiu și Timișoara.

Câștigătorul de anul acesta este Brașov. Drept urmare, Tesla urmează să instaleze noul Supercharger în Orașul de sub Tâmpa, în timp ce procesul de vot continuă.

Potrivit tesla.com, alte orașe din România se luptă pentru o nouă stație de încărcare rapidă, printre acestea, cu cele mai multe voturi în prezent, numărându-se Bacău, Iași, Deva și Focșani.

viewscnt
Afla mai multe despre
supercharger
tesla