Porsche are un nou director general

Porsche are un nou director general
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 30 sep 2015

Porsche, divizie a Volkswagen, l-a numit astăzi pe Oliver Blume în funcția de director general, după ce fostul CEO a preluat conducerea întregului grup auto, relatează MarketWatch.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Blume, în vârstă de 47 de ani, a ocupat funcția de director de producție și logistică la Porsche începând cu anul 2013.

Fotul șef al Porsche, Matthias Mueller, a fost numit la conducerea grupului Volkswagen într-o perioadă dificilă pentru constructorul german, în condițiile în care acesta încearcă să recâștige încrederea consumatorilor și a autorităților de reglementare.

Grupul Volkswagen este implicat într-un scandal de amploare, după ce a recunoscut că a echipat 11 milioane de vehicule vândute la nivel mondial (dintre care 2,8 milioane în Germania) cu un sistem software care falsifică rezultatele testelor antipoluare.

Martin Winterkorn, fostul director general al Volkswagen, a demisionat ca urmare scandalului privind încălcarea standardelor de mediu, declarând că VW are nevoie de "un nou început". Săptămâna aceasta, procurorii germani au lansat o anchetă penală împotriva lui Winterkorn, fostul șef al grupului auto fiind acuzat de fraudă.

 
viewscnt
Afla mai multe despre
volkswagen
vw
mueller
porsche
oliver blume
winterkorn
emisii
ceo
director