Porsche începe să-și vândă mașinile online, în Germania, iar de anul viitor în toată Europa

Porsche începe să-și vândă mașinile online, în Germania, iar de anul viitor în toată Europa
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 11 nov 2019

Porsche a lansat vânzările online pentru întreaga sa gamă de automobile sport, potrivit unui anunț oficial. Magazinele virtuale vor fi disponibile atât în Europa, cât și în SUA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Producătorul de mașini sport Porsche a decis să intre în era tehnologiei informației cu toată gama sa de modele și din punct de vedere al vânzărilor. Porsche a transmis că a deschis primul canal de vânzări online în Germania, care permite clienților să facă toate operațiunile de cumpărare, cu excepția pașilor de autentificare și semnare a contractelor, care vor avea loc, deocamdată, în centrele Porsche.

„Astăzi, clienții se mută între lumea digitală și comerțul fizic - noul nostru marketplace digital satisface această nevoie și astfel face experiența cumpărării unui vehicul chiar mai ușoară și convenabilă. Vom continua să extindem ecosistemul nostru digital în ansamblu și, pe lângă vehicule, să oferim de asemenea produse și servicii specifice Porsche la nivel global”, a declarat Detlev von Platen, membru al Consiliului de Administrație Porsche AG, pentru vânzări și marketing.

Clienții pot accesa portalul de vânzări online pe site-ul porsche.de, unde pot rezerva vehiculul, pot alege între plata cash sau leasing, pot primi oferte de leasing de la Porsche Financial Services și pot chiar să furnizeze informații inițiale despre posibilitatea de trade-in cu un vehicul rulat.

Clienții vor avea la dispoziție peste 4.000 de vehicule noi și rulate disponibile în parcurile celor 88 de dealeri din Germania. În scurt timp, în 2020, sistemul va fi extins în toată Europa. În paralel, și în SUA vor intra în sistemul de vânzări online primii 25 din cei 191 de dealeri.

Motoarele diesel pierd teren în Europa. România înregistrează creșteri mari la vehicule electrice și scăderi importante la diesel CITEȘTE ȘI Motoarele diesel pierd teren în Europa. România înregistrează creșteri mari la vehicule electrice și scăderi importante la diesel

În această etapă a vânzărilor vor fi disponibile doar mașinile aflate pe stoc, noi sau rulate. Odată parcurs sistemul de achiziție, clientul va plăti o sumă de 2.500 de euro, avans pentru rezervare, iar mașina va fi blocată pentru ceilalți clienți.

„Odată cu introducerea vânzărilor online, vom proteja competitivitatea Centrelor Porsche în era digitalizării. Suntem foarte mândri de faptul că putem oferi clienților noștri o opțiune de achiziție digitală în mediul Porsche - și putem implementa această soluție integrată pentru Porsche pe piața germană pentru prima dată”, a declarat Alexander Pollich, CEO Porsche Deutschland Gmbh.

viewscnt
Afla mai multe despre
vanzari masini online
porsche online
magazin online porsche