Porsche își deschide birou în Silicon Valley și va lansa angajări

Porsche își deschide birou în Silicon Valley și va lansa angajări
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 14 iun 2018

Porsche Consulting, compania deținută de constructorul de mașini sport Porsche AG, va deschide două birouri noi, unul în Silicon Valley și unul în Berlin, având ca scop sprijinirea clienților în zona de inovație și startup-uri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania specializată în consultanță pentru management Porsche Consulting, deținută integral de Porsche AG, parte, la rândul său, din Volkswagen Group, va deschide două noi birouri de consultanță, la Berlin și în Belmont, California, în celebra Silicon Valley, unde vor fi angajate circa 100 de persoane, potrivit unui anunț al companiei. Numărul birourilor companiei va ajunge astfel la 9, la nivel global.

„Noi valorizăm accesul direct la centrele majore de inovație din lume”, a declarat Eberhard Weiblen, președinte al Porsche Consulting. „De exemplu, noi ne vedem ca o legătură între startup-uri, companii medii și coroporații. Noi ghidăm clienții în marile transformări, cum ar fi digitalizarea și dezvoltarea de noi modele de business. Lucrul efectiv împreună cu start-up-uri joacă un rol important aici.” În primul an de activitate vor fi angajați peste 100 de specialiști, în special experți în noi tehnologii și inovații, cu experiență în consultanță sau industrie.

Biroul din Berlin va fi în clădirea de birouri în care lucrează și Porche Digital Lab, divizie specializată în dezvoltarea de noi tehnologii pentru mașinile Porsche. Biroul din California va fi amplasat lângă Electronics Research Laboratory, care aparține Volkswagen Group.

După cum susține compania, vor fi urmărite avantajele conectării cu universități, startup-uri, incubatoare și acceleratoare de afaceri.

Autoritățile din Germania obligă Daimler să recheme 774.000 de vehicule Mercedes de pe piața europeană, din cauza emisiilor CITEȘTE ȘI Autoritățile din Germania obligă Daimler să recheme 774.000 de vehicule Mercedes de pe piața europeană, din cauza emisiilor

Porsche Consulting Gmbh are birourile centrale în Bietigheim - Bissingen, Germania și circa 500 de angajați în acest moment. Potrivit propriei descrieri, este una din companiile de top 10 consultanță în management din Germania. Mai are birouri în Stuttgart, Hamburg, Munchen, Milano, São Paulo, Atlanta și Shanghai. Clienții companiei sunt deopotrivă corporații și companii medii din automotive, aviație și industrie aerospațială, dar și din zona de servicii financiare, retail, construcții.

Porsche Consulting a înregistrat un volum record al cifrei de afaceri în 2017, de 136 milioane de euro, profitul fiind atribuit proprietarului, respectiv producătorul de mașini sport Porsche.

viewscnt
Afla mai multe despre
porsche
consulting
silicon valley