Poveste la metrou - un tren nu a mai plecat din stație, călătorii l-au găsit pe mecanic beat în cabină. Metrorex a declanșat o anchetă

Poveste la metrou - un tren nu a mai plecat din stație, călătorii l-au găsit pe mecanic beat în cabină. Metrorex a declanșat o anchetă
scris 3 dec 2020

Metrorex a anunțat că face verificări în cazul unui mecanic de tren care a fost găsit beat în cabină, călătorii fiind cei care s-au sesizat după ce garnitura nu a mai plecat din stația Dristor.

FOTO “There ain’t no such thing as a free lunch” - Milton Friedman CITEȘTE ȘI FOTO “There ain’t no such thing as a free lunch” - Milton Friedman

"Referitor la informațiile apărute în presă cu privire la incidentul în care a fost implicat un mecanic de tren, vă informăm că sunt în curs de efectuare verificările procedurale prevăzute în astfel de situații. Acestea presupun cercetarea în funcție de circumstanțe conform prevederilor legale și aplicarea de sancțiuni conform Statutului disciplinar, al Regulamentului Intern și legislației incidente", a transmis, joi seară, Metrorex, preluat de news.ro.

CITEȘTE ȘI Avantaj Client 8.087 euro TVA inclus pentru Sprinter 314 CDI Furgon, 11 mc, cu tracțiune față. Îndreaptă-te spre reușită!

Reprezentanții companiei au precizat că vor putea oferi mai multe informații doar după finalizarea verificărilor care în acest moment sunt în desfășurare, neputându-se antepronunța asupra rezultatului.

Huawei AppGallery la un an de la lansare: Peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de utilizatori activi CITEȘTE ȘI Huawei AppGallery la un an de la lansare: Peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de utilizatori activi

Potrivit Observatornews.ro, incidentul a fost semnalat la stația Dristor, după ce o garnitură nu a mai plecat din stație, iar câțiva călători au mers la cabină, pentru a vedea ce se întâmplă. Aceștia au observat că mecanicul era beat, încât nu se putea ține pe picioare, fiind anunțată Poliția. Mecanicul a fost testat, iar rezultatul a indicat o concentrație de 1,46 miligrame pe litru de alcool pur în aerul expirat.

Banii pentru TAROM vin cu măsuri dure: o treime dintre angajați vor fi concediați, jumătate dintre directori pleacă acasă. Compania va închide agenții, va renunța la sediul central și la unele acțiuni CITEȘTE ȘI Banii pentru TAROM vin cu măsuri dure: o treime dintre angajați vor fi concediați, jumătate dintre directori pleacă acasă. Compania va închide agenții, va renunța la sediul central și la unele acțiuni

În octombrie a fost anunțat că angajații de la Metrorex se pregătesc de majorări salariale. De la 1 noiembrie, lefurile celor aproape 5.500 de salariați ai regiei care administrează metroul bucureștean erau anunțate că vor crește cu sume cuprinse între 150 și 1.575 de lei.

Metrorex estimează pentru acest an o pierdere de 328 milioane de lei, în condițiile unor venituri reduse cauzate de pandemie. Numărul călătoriilor cu metroul a scăzut, atât din cauza restricțiilor din primăvară, cât și în contextul în care foarte mulți bucureșteni lucrează încă de acasă.

În 2019, conform www.termene.ro, cifra de afaceri a Metrorex a fost de 756,9 milioane de lei, de la 712,9 milioane de lei în anul precedent, iar pierderea a coborât de la 508,5 milioane de lei la 331,3 milioane de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
metrorex
contactless
plata card
bcr