Prețurile noului BMW X5 în România, cu trei luni înainte de lansarea oficială

Prețurile noului BMW X5 în România, cu trei luni înainte de lansarea oficială
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 21 aug 2018

A patra generație BMW X5 poate fi deja comandată în România, deși lansarea sa va avea loc abia în luna noiembrie. BMW România a publicat prețurile pentru piața locală, la doar o lună de la intrarea în fabricație a celui mai nou SUV al mărcii, în SUA, în uzina din Spartanburg, South Carolina.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

BMW a dat publicității primele informații și imagini cu noua generație X5 în luna iunie a acestui an, iar o lună mai târziu, mașina se pregătea de intrarea în fabricație, în SUA, singurul loc din lume unde mașina va fi asamblată. Lansarea sa este prevăzută în noiembrie, după ce mașina va fi prezentată europenilor la Paris. Dealerii din România au deja prețurile pentru acest model luxos și primesc comenzi de la clienții nerăbdători.

Cel mai ieftin BMW X5 va costa 68.842 euro, va avea motor de 3.0 litri, diesel, de 265 CP, și consum mediu de 6 litri/100 km, respectiv, 158 g/km emisii CO2. Cel mai accesibil motor pe benzină va fi xDrive40i, cu 3.0 litri cilindree, de 340 CP, cu un consum mediu de 8,5 litri/100 km și 193 g/km emisii de CO2, la 70.329 euro.

Versiunea de top va fi M50d, cu același motor 3.0 diesel, dar cu 400 CP, cu un consum mediu de 6,8 litri/100 km și emisii de CO2 de 179 g/km. Prețul acesteia va urca la 92.582 euro.

Noul BMW X5 vine cu o serie de îmbunătățiri, inclusiv la capitolul dimensiuni, față de generația anterioară. Al patrulea X5 din istorie aduce și o premieră pentru gama de SUV-uri BMW: direcția integrală, prezentă până acum doar pe limuzine.

Din punct de vedere estetic, noul BMW X5 nu a suferit transformări majore, ci mai degrabă conservatoare, care vor contribui la menținerea unei valori reziduale excelente pentru modelul bavarez. Lungimea noului X5 va fi de 4,92 metri, lățimea va ajunge la 2,04 metri, iar înălțimea la 1,74 metri. Ampatamentul a crescut la 2,97 metri, ridicând astfel confortul pasagerilor. Și spațiul interior a crescut, inclusiv cu un portbagaj care ajunge la 645 litri, dar și un al treilea rând de scaune, disponibil opțional.

Germania amenință cu radierea mașinilor cu motoare diesel Euro 5 de la VW care nu participă la campania de rechemare CITEȘTE ȘI Germania amenință cu radierea mașinilor cu motoare diesel Euro 5 de la VW care nu participă la campania de rechemare

Motoarele anunțate vor fi xDrive 40i, 6 cilindri, 3.0 litri și 340 CP, cu un cuplu maxim de 450 Nm, accelerație la 100 km/h în 5.5 secunde, pentru fanii motoarelor pe benzină, și xDrive 30d, 6 cilindri, 3.0 litri, 265 CP, plus M50d, 3.0 litri, 400 CP, pentru fanii diesel. Toate aceste motoare vor fi însoțite de cutia automată Steptronic în 8 trepte.

Printre noutăți se numără o tracțiune integrală Xdrive îmbunătățită, prezența direcției integrale în premieră pe un SUV BMW și noua generație a suspensiei ajustabile pe înălțime. Tot o premieră este și pachetul off-road, care face din SUV-ul X5 un automobil de teren, grație celor 4 moduri de condus disponibile, în funcție de suprafața de rulare.

viewscnt
Afla mai multe despre
bmw
x5
lansare x5 romania
preturi bmw x5