Primăria Capitalei: 21 februarie 2019, termenul limită pentru depunerea dosarelor în vederea obținerii eco-voucherelor pentru mașini "curate"

Primăria Capitalei: 21 februarie 2019, termenul limită pentru depunerea dosarelor în vederea obținerii eco-voucherelor pentru mașini "curate"
scris 2 feb 2019

Primăria Municipiului București reamintește proprietarilor de autovehicule uzate, acceptați în "Programul de stimulare a eliminării din traficul bucureștean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare, prin acordarea de eco-vouchere", că ultima zi pentru depunerea dosarelor este 21 februarie 2019.

Potrivit Primăriei Capitalei, lista celor cinci mii de participanți acceptaț în program se regăsește pe site-ul instituției, iar aceștia au la dispoziție 90 de zile calendaristice de la data publicării listei, 23 noiembrie 2018, pentru casarea și radierea autovehiculelor uzate și depunerea dosarelor pentru obținerea eco-voucherelor.

Dosarele pentru obținerea eco-voucherelor vor fi depuse la Centrul de Informare și Documentare pentru Relația cu Cetățenii al Primăriei Municipiului București, din Bd. Regina Elisabeta, nr. 42, Sector 5, București sau vor fi transmise prin poștă/curierat cu confirmare de primire, pe adresa Bd. Regina Elisabeta, nr.42, sect.5, București.

Digi 24 își închide stațiile locale CITEȘTE ȘI Digi 24 își închide stațiile locale

Primăria Capitalei anunță că, de asemenea, pot fi consultate pe site lista operatorilor economici autorizați să desfășoare activități de colectare și tratare a vehiculelor scoase din uz, dar și Regulamentul "Programului de stimulare a eliminării din traficul bucureștean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare, prin acordarea de eco-vouchere", aprobat prin DPG nr.1823/2018.

”De asemenea, menționăm faptul că toate demersurile pe care proprietarii de autovehicule uzate, acceptați în Program, le vor întreprinde, vor fi realizate cu respectarea strictă a regulamentului "Programului de stimulare a eliminării din traficul bucureștean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare, prin acordarea de eco-vouchere", aprobat prin DPG nr.1823/2018”, a mai transmis Primăria Capitalei.

Primăria Capitalei oferă 5.000 de eco-vouchere în valoare de 9.000 de lei fiecare pentru achiziționarea de mașini mai puțin poluante în schimbul celor vechi, duse la casare, ori chiar electrocasnice și electronice noi, cu clasă energetică superioară.

viewscnt
Afla mai multe despre
programul rabla
primaria capitalei
ecovouchere masini uzate
masini noi
grad de poluare