Profitul net al Ryanair a crescut cu 8% în trimestrul doi fiscal, la 912 milioane de euro

Profitul net al Ryanair a crescut cu 8% în trimestrul doi fiscal, la 912 milioane de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 nov 2016

Profitul net al Ryanair a crescut cu 8% în trimestrul al doilea fiscal, la 912 milioane de euro, de la 843,1 milioane de euro în urmă cu un an, iar compania a inițiat o nouă răscumpărare de acțiuni pentru a calma investitorii, după ce luna trecută a emis un avertisment referitor la profitabilitate din cauza deprecierii lirei sterline, transmite MarketWatch.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Vânzările au avansat cu 2% în intervalul iulie-septembrie, la 2,4 miliarde de euro, scrie News.ro.

Conducerea companiei a aprobat un al optulea program de răscumpărare de acțiuni în valoare de 550 de milioane de euro, care va avea loc până în februarie 2017, și și-a exprimat încrederea în creșterea veniturilor prin majorarea estimării privind traficul de pasageri pe termen lung.

Luna trecută, Ryanair a avertizat că deprecierea lirei în urma votului britanicilor pentru ieșirea țării lor din Uniunea Europeană va încetini creșterea profitului în acest an.

Peste un sfert din veniturile operatorului aerian irlandez sunt obținute în Marea Britanie.

Utilizatorii smartphone-urilor cu Android amatori de selfie-uri primesc o mână de ajutor din partea Microsoft CITEȘTE ȘI Utilizatorii smartphone-urilor cu Android amatori de selfie-uri primesc o mână de ajutor din partea Microsoft

Compania anticipează pentru anul fiscal care se va încheia în martie un profit net de 1,3-1,35 miliarde de euro, revizuit în scădere de la 1,375-1,425 miliarde de euro.

În anul fiscal trecut Ryanair a obținut un profit net de 1,2 miliarde de euro.

Ryanair se așteaptă să transporte 200 de milioane de pasageri pe an până în 2014, cu 20 de milioane mai mulți față de estimarea precedentă. În acest an fiscal, compania anticipează un număr de peste 119 milioane de pasageri.

viewscnt
Afla mai multe despre
ryanair