Registrul Auto Român estimează o scădere de aproape 10% a veniturilor și cu 16% a profitului brut în acest an

Registrul Auto Român estimează o scădere de aproape 10% a veniturilor și cu 16% a profitului brut în acest an
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 sep 2020

Registrul Auto Român estimează o scădere de aproape 10% a veniturilor totale, până la 401,8 milioane lei, și cu 16% a profitului brut, la 127,68 milioane lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri și cheltuieli rectificat pe anul 2020, transmite News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

RAR arată că scăderea este cauzată de pandemie.

”Registrul Auto Român consideră că situația determinată de COVID-19 pe plan mondial și național va avea un impact negativ și în propria activitate desfășurată, ceea ce va duce la producerea unei deteriorări a activității economice proprii. Proiectul bugetului de venituri si cheltuieli rectificat pe anul 2020 are la bază analiza veniturilor și cheltuielilor  realizate la 30 iunie 2020 și proiecția tuturor  indicatorilor economico - financiari în contextul actual, comparativ cu cei aprobați în bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2020,  prin H.G. nr.233/2020”, potrivit unui proiect de Hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli rectificat pe anul 2020 al RAR, publicat în dezbatere de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor.

Orban: Există un trend crescător de 150–200 de cazuri Covid. Situația este sub control, însă se poate ajunge la carantinarea unor localități CITEȘTE ȘI Orban: Există un trend crescător de 150–200 de cazuri Covid. Situația este sub control, însă se poate ajunge la carantinarea unor localități

Cheltuielile totale scad cu 6,12% față de bugetul aprobat inițial pentru acest an, la 274,11 milioane lei.

Registrul Auto Român estimează totodată că va realiza un profit net de 106,94 milioane lei în acest an, comparativ cu un rezultat net de 127,85 milioane lei cât a fost aprobat anterior.

RAR preconizează o reducere a productivității muncii cu 9,55%.

LIVE TEXT. Alegeri locale 2020. Prezența se menține mai redusă decât la ultimul scrutin local la nivel național. În București, situație contrară CITEȘTE ȘI LIVE TEXT. Alegeri locale 2020. Prezența se menține mai redusă decât la ultimul scrutin local la nivel național. În București, situație contrară

De asemenea, cheltuielile pentru  investiții, estimate în proiectul bugetului de venituri și cheltuieli rectificat pe anul 2020, au scăzut cu 11,85% față de cele aprobate inițial, la 64 milioane lei.

RAR are 1.700 de angajați. Câștigul mediu lunar pe salariat determinat pe baza cheltuielilor de natură salarială a fost stabilit la 7.692 lei.

Registrul Auto Român  nu a  înregistrat în anul 2019 plăți restante și nu va înregistra nici la data de 31 decmbrie 2020, mai arată proiectul.

viewscnt
Afla mai multe despre
registrul auto roman rar
inregistrare rar
acte rar
venituri rar
tarife rar