Renault-Nissan-Mitsubishi investește într-o aplicație de transporturi canadiană

Renault-Nissan-Mitsubishi investește într-o aplicație de transporturi canadiană
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 6 nov 2018

Alianța Renault - Nissan - Mitsubishi investește, prin divizia Alliance Ventures, în compania canadiană Transit, care deține o aplicație de transport multimodal în Montreal.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Aplicația Transit, care a avut o ultimă rundă de finanțare, este una de tip one-stop, disponibilă în 184 de zone metropolitane din 12 țări și furnizează utilizatorilor date în timp real privind transportul în zonă, pentru ca aceștia să-și găsească cel mai bun traseu.

Campania de atragere de investitori a generat 17 milioane de dolari, necesari pentru a atinge ținta pe care și-a propus-o compania, aceea de a oferi ajutor celor care doresc să călătorească fără a folosi propria mașină, ci doar mijloace de transport public, de la închireri de biciclete, la car-sharing, de la transportul în comun, la ride-hailing.

Noi planuri pentru VW Group. VW ar putea construi un pick-up pe platforma Ford, contra acces la platforma electrică MEB CITEȘTE ȘI Noi planuri pentru VW Group. VW ar putea construi un pick-up pe platforma Ford, contra acces la platforma electrică MEB

François Dossa, Alliance Global Vice President, Ventures and Open Innovation: “Suntem încântați să facem o invesiție strategică în Transit, un start-up lider al mobilității urbane. Această investiție, care va stimula eforturile Transit pentru a face mobilitatea cursivă și accesibilă în orașe, se potrivește cu strategia Alliance 2022 de a deveni lider în servicii de mobilitate cu robo-vehicule și ride-hailing și un furnizor de vehicule pentru utilizare în tranzitul public și car-sharing.

Recent, Alliance Ventures a anunțat o altă investiție, în China de data aceasta, într-o companie specializată în dezvoltarea de vehicule autonome.

viewscnt
Afla mai multe despre
renault
nissan
mitsubishi
alliance ventures
transit
aplicatie
car sharing