Înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au crescut

Înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au crescut
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 nov 2018

Înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au crescut cu 0,3% în trimestrul al treilea al acestui an, față de aceeași perioadă a anului trecut, până la 162.626 de unități, potrivit datelor trimise marți de Institutul Național de Statistică (INS).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au înregistrat creṣtere la categoriile mopede ṣi motociclete ṣi autobuze ṣi microbuze cu 22,7%, respectiv cu 15,4% ṣi scădere la autoturisme cu 0,1% scrie News.ro.

În aceeaṣi perioadă, înmatriculările noi de vehicule pentru transportul mărfurilor au crescut cu 11,5%, față de aceeași perioadă a anului trecut, până la 29.633 de unități.

Noi planuri pentru VW Group. VW ar putea construi un pick-up pe platforma Ford, contra acces la platforma electrică MEB CITEȘTE ȘI Noi planuri pentru VW Group. VW ar putea construi un pick-up pe platforma Ford, contra acces la platforma electrică MEB

În această categorie, au fost înregistrate creṣteri la toate categoriile, cea mai semnificativă fiind la categoria remorci ṣi semiremorci cu 23,5%.

Față de trimestrul al doilea al acestui an, în trimestrul al treilea, înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au crescut cu 8,9%, iar înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul mărfurilor au scăzut cu 1,4%.

viewscnt
Afla mai multe despre
inmatriculari
ins
masini