Înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au crescut

Înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au crescut
scris 6 nov 2018

Înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au crescut cu 0,3% în trimestrul al treilea al acestui an, față de aceeași perioadă a anului trecut, până la 162.626 de unități, potrivit datelor trimise marți de Institutul Național de Statistică (INS).

Înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au înregistrat creṣtere la categoriile mopede ṣi motociclete ṣi autobuze ṣi microbuze cu 22,7%, respectiv cu 15,4% ṣi scădere la autoturisme cu 0,1% scrie News.ro.

În aceeaṣi perioadă, înmatriculările noi de vehicule pentru transportul mărfurilor au crescut cu 11,5%, față de aceeași perioadă a anului trecut, până la 29.633 de unități.

Noi planuri pentru VW Group. VW ar putea construi un pick-up pe platforma Ford, contra acces la platforma electrică MEB CITEȘTE ȘI Noi planuri pentru VW Group. VW ar putea construi un pick-up pe platforma Ford, contra acces la platforma electrică MEB

În această categorie, au fost înregistrate creṣteri la toate categoriile, cea mai semnificativă fiind la categoria remorci ṣi semiremorci cu 23,5%.

Față de trimestrul al doilea al acestui an, în trimestrul al treilea, înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au crescut cu 8,9%, iar înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul mărfurilor au scăzut cu 1,4%.

viewscnt
Afla mai multe despre
inmatriculari
ins
masini