Renault obține un împrumut garantat de stat de cinci miliarde de euro

Renault obține un împrumut garantat de stat de cinci miliarde de euro
scris 20 mai 2020

Renault a ajuns la un acord cu băncile pentru un împrumut garantat de stat, de cinci miliarde de euro (5,47 miliarde de dolari), pentru a ajuta producătorul auto francez să limiteze impactul economic al pandemiei de coronavirus (COVID-19), au declarat pentru Reuters surse care au dorit să-și păstreze anonimatul.

Împrumutul garantat de stat, la care Renault lucrează de aproximativ o lună, ar trebui să fie în scurt timp supus spre examinare Consiliului de Administrație, înainte de a fi aprobat oficial de Ministerul Economiei, susțin sursele.

Uber mărește numărul de concedieri, pe fondul pandemiei CITEȘTE ȘI Uber mărește numărul de concedieri, pe fondul pandemiei

Un purtător de cuvânt al Renault n-a fost disponibil imediat pentru comentarii, scrie Agerpres

Luna trecută, Comisia Europeană a aprobat un împrumut de cinci miliarde de euro garantat de statul francez pentru Renault, un ajutor destinat să limiteze impactul economic al pandemiei.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
renault
imprumut