Renault și-ar putea reduce participația deținută la Nissan pentru a relua negocierile de fuziune cu Fiat Chrysler

Renault și-ar putea reduce participația deținută la Nissan pentru a relua negocierile de fuziune cu Fiat Chrysler
scris 5 aug 2019

Acțiunile Renault au crescut luni, după ce Wall Street Journal (WSJ) și Financial Times (FT) au anunțat că Nissan și partenerul său francez de alianță încearcă să ajungă la un acord pentru refacerea parteneriatului, în vederea reluării negocierilor de fuziune dintre Renault și Fiat Chrysler Automobiles NV (FCA), transmite Kyodo și Reuters.

Nissan vrea ca Renault să-și reducă participația de 43,4% deținută la producătorul auto nipon, susține WSJ, potrivit unor surse care au dorit să-și păstreze anonimatul, scrie Agerpres.

Mazda România recheamă CX-5, 3 și 6, pentru o defecțiune a motorului. La nviel global, peste 260.000 de mașini au fost afectate CITEȘTE ȘI Mazda România recheamă CX-5, 3 și 6, pentru o defecțiune a motorului. La nviel global, peste 260.000 de mașini au fost afectate

Discuțiile, care sunt în stadiu preliminar, au început curând după eșecul negocierilor dintre Renault și FCA, dar ar putea fi extinse până la finalul anului.

Cel mai devreme în septembrie ar putea fi anunțată o restructurare a parteneriatului, se arată în Wall Street Journal.
 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
renault
fiat chrysler