Restricții de circulație în timpul nopții pe un sector al DN1, până duminică dimineața

Restricții de circulație în timpul nopții pe un sector al DN1, până duminică dimineața
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 mar 2024

Traficul rutier va fi restricționat pe timpul nopții, în perioada 29 - 31 martie, pe un sector al DN 1, pentru executarea lucrărilor de montare a reperelor topografice pe pereții pasajului inferior Băneasa, informează Compania Națională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR), printr-un comunicat.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform sursei citate, restricțiile vor fi între km 7+345 și km 8+000, pentru executarea acestor lucrări, scrie Agerpres.

Mașini electrice în Europa: Dacia Spring a ieșit din Top 10, chinezii au urcat la 20% din piață. Mașinile diesel - la minim istoric, înlocuite de mașini electrice sau hibrid CITEȘTE ȘI Mașini electrice în Europa: Dacia Spring a ieșit din Top 10, chinezii au urcat la 20% din piață. Mașinile diesel - la minim istoric, înlocuite de mașini electrice sau hibrid

Astfel, în noaptea de 29 martie, ora 23:00 - 30 martie, ora 5:00, circulația va fi restricționată pe prima bandă a Pasajului Băneasa, sensul de deplasare Ploiești spre București.

Totodată, în noaptea de 30 martie, ora 23:00 - 31 martie, ora 5:00, circulația va fi restricționată pe prima bandă a Pasajului Băneasa, sensul de deplasare București spre Ploiești.

"Cu excepția intervalelor orare menționate, traficul autovehiculelor se va desfășura în condiții normale, pe ambele benzi ale sensurilor de deplasare", se menționează în comunicat. 

viewscnt
Afla mai multe despre
dn1
cnair