Românii pot rezerva noul Ford Mustang Mach-E, la dealeri, primele mașini vor fi livrate în septembrie. Prețurile

Românii pot rezerva noul Ford Mustang Mach-E, la dealeri, primele mașini vor fi livrate în septembrie. Prețurile
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 9 iul 2021

Ford a deschis precomenzile pentru noul său model electric, Mustang Mach-E, la dealerii din România, fiind anunțate prețurile pentru acest model pe piața locală.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ford Mustang Mach-E, SUV-ul electric dezvoltat de compania americană pentru toate piețele globale, poate fi rezervat la dealerii din România, pentru suma de 51.800 de euro, în varianta cu tracțiune exclusiv spate, sau de la 60.300 de euro, în varianta 4x4. Ford a amânat livrările pentru acest model, din cauza crizei semiconductorilor., deși mașina a fost prezentată oficial încă din 2019. Acum, informațiile transmise de reprezentanții Ford arată că primele mașini vor ajunge la clienți în septembrie.

Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților CITEȘTE ȘI Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților

Printre echipamentele cu care va fi echipa noul SUV se numără funcția de conducere cu o singură pedală (care frânează la ridicarea piciorului), Co Pilot 360, care oferă caracteristici avansate de asistență a șoferului bazate pe cameră și radar, precum și asistență la menținerea benzii de rulare, detectarea marginii drumului și asistență pentru unghiul mort, Intelligent Adaptive Cruise control cu Stop and Go și recunoașterea semnelor rutiere.

Mustang Mach-E este echipat de asemenea cu un display de 15.5 inci și permite personalizarea a 80 de setări ale vehiculului, de la temperatura habitaclului și poziția scaunului la iluminatul ambiental.

Versiunea cu autonomie extinsă și tracțiune spate are o autonomie de până la 610 km măsurată în regim WLTP. Încărcarea bateriei de la 10% la 80% se realizează în 38 minute pentru versiunea de baterie cu autonomie standard și în 45 minute pentru versiunea de baterie cu autonomie extinsă.

FOTO Noul crossover Dacia, cunoscut și sub numele Grand Duster, pregătit să fie lansat CITEȘTE ȘI FOTO Noul crossover Dacia, cunoscut și sub numele Grand Duster, pregătit să fie lansat

Ambele versiuni pot fi comandate cu baterie standard sau baterie cu autonomie extinsă. Pe varianta cu tracțiune spate puterea este de 269 CP, respectiv, 294 CP, un cuplu de 430 Nm și o accelerație de la 0 la 100 km/oră între 6,1 și 6,2 secunde. Pe varianta cu tracțiune integrală, puterea este de 269 CP, respectiv, 351 CP, cu un cuplu de 580 Nm și o accelerație de la 0 la 100 km/oră între 5,1 și 5,6 secunde.

Prețul pentru cea mai ieftină variantă, cu autonomie de 440 km, va fi de 51.800 euro, pentru următoarea versiune, cu tracțiune spate și autonomie de 610 km, prețul va fi de 59.800 euro, pentru cea mai ieftină versiune integrală va fi de 60.300 km, iar pentru cea mai scumpă, 68.300 euro. Prețurile sunt comparabile cu cele ale principalului concurent din piață, VW ID.4, care începe de la aproximativ 52.600 de euro.

„Mustang Mach-E reflectă viziunea noastră în ceea ce privește tehnologia, eficiența și performanța noii generații de vehicule Ford. Este primul reprezentant al suitei de vehicule electrice pe care Ford Motor Company le va lansa până în 2024. La volanul lui Mach-E simțim evoluția automobilului, prin sistemul de propulsie full electric, sistemele de asistență activă, dar și aportul inteligenței artificiale”, a declarat Cristian Prichea, Director General Ford România – Compania Națională de Vânzări.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford mustang mach-e precomenzi
ford electric
preturi mustang mache