Ryanair a anulat 190 de curse, 30.000 de călători vor fi afectați

Ryanair a anulat 190 de curse, 30.000 de călători vor fi afectați
scris 25 sep 2018

Compania aeriană low-cost Ryanair, cel mai mare operator aerian low-cost din Europa și al patrulea operator aerian care acționează în România din punct de vedere al cotei de piață, a anulat 190 de curse programate pentru 28 septembrie, reprezentând 8% din cele 2.400 de zboruri din acea zi, ca efect al grevei pe care o consideră "lipsită de necesitate a unei minorități de echipaj de cabină" din Spania, Belgia, Olanda, Portugalia, Italia și Germania.

Conform datelor companiei, 30.000 de călători vor fi afectați.

Anterior, șapte sindicate ale personalului navigant al Ryanair din Italia, Portugalia, Spania, Belgia și Olanda au anunțat că vor declanșa o grevă de o zi pe 28 septembrie, fiind afectate sute de zboruri.

De asemenea, piloții italieni ai Ryanair se vor alătura grevei din 28 septembrie.

O nouă plecare din Tesla: Vicepreședintele pentru operațiuni și finanțe la nivel global se retrage din companie CITEȘTE ȘI O nouă plecare din Tesla: Vicepreședintele pentru operațiuni și finanțe la nivel global se retrage din companie

Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa după numărul de pasageri, operează 21 de rute de pe aeroporturile din România.

Piloții și însoțitorii de bord ai Ryanair sunt nemulțumiți de condițiile de muncă și de salarizare, proteste fiind declanșate din vară.

viewscnt
Afla mai multe despre
ryanair
greva