Ryanair pregătește deja reluarea curselor spre Ucraina: Vom fi cea mai mare companie aeriană a Ucrainei!

Ryanair pregătește deja reluarea curselor spre Ucraina: Vom fi cea mai mare companie aeriană a Ucrainei!
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 19 apr 2023

Cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa, operatorul irlandez Ryanair, se așteaptă să înceapă să zboare în Ucraina în decurs de două săptămâni după ce luptele se vor încheia și intenționează să devină cea mai mare companie aeriană din această țară, a transmis directorul executiv Michael O’Leary.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania aeriană a angajat deja aproximativ 60 de piloți ucraineni, cu planul de a efectua 30 de curse spre patru aeroporturi ucrainene, la doar câteva săptămâni după încheierea conflictului.

FOTO & VIDEO Volkswagen ID.7, \ CITEȘTE ȘI FOTO & VIDEO Volkswagen ID.7, "Passat electric", dezvăluit după surpriza stricată anterior

Ryanair va deschide ulterior 3-4 baze mari în Ucraina, în decurs de 6-12 luni. 

„Vom fi cea mai mare companie aeriană a Ucrainei”, spune acesta, citat de Reuters.

Ryanair a raportat cel mai mare profit după taxe realizat în ultimele trei luni din 202  și a estimat că probabil cererea va fi robustă pentru zborurile din perioada sărbătorilor pascale și a verii din 2023.

Operatorul aerian irlandez a informat că, în perioada octombrie - decembrie 2022, al treilea trimestru al anului său financiar, a câștigat 211 milioane de euro, față de precedentul record de 106 milioane de euro, în ultimele trei luni din 2017. Analiștii se așteptau la un câștig de 200 milioane de euro în perioada octombrie - decembrie 2022.

Cât câștigă angajații din transport și distribuție CITEȘTE ȘI Cât câștigă angajații din transport și distribuție

Ryanair a reiterat atunci previziunile privind înregistrarea unui profit după taxe între 1,325 și 1,425 miliarde de euro în anul financiar, încheiat la 31 martie 2023. În ianuarie, Ryanair și-a îmbunătățit estimările la 1 - 1,2 miliarde de euro, în urma majorării cererii pentru călătorii, după ridicarea restricțiilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
ryanair
low-cost