Se reia proiectarea Autostrăzii Brașov-Bacău

 Se reia proiectarea Autostrăzii Brașov-Bacău
scris vineri, 13:00

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a anunțat că se reia proiectarea Autostrăzii Brașov- Bacău, după ce CNAIR a transmis la ANAP (pentru validare) documentația de atribuire pentru reluarea licitației necesară finalizării Studiului de Fezabilitate, pas esential pentru construcția Autostrăzii Brașov- Bacău (A13).

”Se reia proiectarea Autostrăzii-Brașov- Bacău! CNAIR a transmis la ANAP (pentru validare) documentația de atribuire pentru reluarea licitației necesară finalizării Studiului de Fezabilitate, pas esential pentru construcția Autostrăzii Brașov- Bacău (A13)”, afirmă ministrul.

FOTO Veste mare pentru metroul spre aeroportul Otopeni: Începe! CITEȘTE ȘI FOTO Veste mare pentru metroul spre aeroportul Otopeni: Începe!

Sorin Grindeanu precizează că durata contractului de Proiectare a acestei autostrăzi este de 24 de luni, scrie News.ro.

”După validarea documentației va fi anunțată în SEAP valoarea contractului dar și data limită pentru depunerea ofertelor. Acest sector de autostradă face parte din infrastructura de mare viteză care asigură legătura dintre Moldova și Transilvania pe traseul Brașov - Târgu Secuiesc - Onești - Bacău. Proiectul este cuprins în strategia de finanțare în cadrul noului Program Transport 2021-2027”, mai scrie Grindeanu.

viewscnt
Afla mai multe despre
ministrul transporturilor
sorin grindeanu