Șeful Fiat Chrysler crede în redeschiderea negocierilor cu Renault, dar nu exclude alți parteneri

Șeful Fiat Chrysler crede în redeschiderea negocierilor cu Renault, dar nu exclude alți parteneri
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 2 aug 2019

CEO-ul Fiat Chrysler Automobiles, Mike Manley, a declarat că este deschis la reluarea negocierilor pentru o fuziune cu Renault, dar poate primi oferte și de la alți parteneri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Suntem deschiși la oportunități”, a spus Mike Manley, cel care l-a înlocuit pe Sergio Marchione în poziția de CEO al Fiat Chrysler, într-o discuție telefonică, potrivit Automotive News. „Nu mă îndoiesc că va mai exista interes pentru asta”, a mai spus el , răspunzând la întrebări privind ce ar putea revitaliza discuțiile cu Renault, însă nu a făcut precizări suplimentare pe subiect.

Negocierile dintre FCA și Renault Group privind o fuziune între cele două companii s-au oprit brusc, prin retragerea ofertei făcute de Fiat, ca răspuns la pretențiile ridicate de statul francez, acționar principal al Renault.

Fostul șef Audi, Rupert Stadler, inculpat oficial în scandalul diesel - VW CITEȘTE ȘI Fostul șef Audi, Rupert Stadler, inculpat oficial în scandalul diesel - VW

Mike Manley a mai declarat că o fuziune nu este imperativă pentru FCA, deoarece business-planul companiei este solid. FCA a raportat rezultate financiare bune în trimestrul al doilea, cu 26,7 miliarde euro venituri, 1,5 miliarde profit operațional și aproape 1 miliard euro profit net. La acesta se adaugă 3,8 miliarde euro, profit din operații discontinue (Magneti Marelli, care a fost vândută pe 2 mai 2019).

viewscnt
Afla mai multe despre
fca
fiat chrysler fuziune renault
fiat rezultate financiare
mike manley fiat