Șeful Porsche, Oliver Blume, investigat de procurori în dosarul unor plăți ilegale

Șeful Porsche, Oliver Blume, investigat de procurori în dosarul unor plăți ilegale
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 31 mai 2019

Oliver Blume, CEO al Porsche, este investigat de procurorii din Stuttgart pentru „abuz de încredere fiduciară”, în legătură cu unele plăți făcute de Porsche către un membru al consiliului angajaților, după cum scrie presa locală.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ziarul Stuttgarter Nachrichten scrie despre o investigație demarată de procurorii din orașul Stuttgart, acolo unde se află sediul constructorului de automobile sport de lux, Porsche. Investigația îl vizează în acest moment pe CEO-ul Oliver Blume, alături de alți membri ai conducerii companiei, pentru aprobarea plății unor fonduri care ar putea fi ilegale.

Carlos Tavares, CEO-ul PSA Group, notă internă către directorii de top: Fuziunea propusă este o preluare virtuală a Renault de către Fiat CITEȘTE ȘI Carlos Tavares, CEO-ul PSA Group, notă internă către directorii de top: Fuziunea propusă este o preluare virtuală a Renault de către Fiat

Parchetul din Stuttgart nu a făcut comentarii pe marginea informațiilor publicate referitoare la Blume, dar cu o zi înainte procurorii anunțaseră că au efectuat percheziții la sediul din Stuttgart al Porsche, într-un dosar în care sunt implicați 176 polițiști și inspectori de taxe, precum și 10 procurori . Informațiile oficiale ale procurorilor mai arătau că există suspiciunea unor plăți disproporționate către un membru al consiliului angajaților.

Nici reprezentanții Porsche nu au dorit să facă declarații, motivând că nu comentează „pe marginea unei investigații”.

viewscnt
Afla mai multe despre
porsche
oliver blume
investigatii porsche
procurori stuttgart