Tarom a anulat toate cursele de astăzi către Bruxelles, dar pasagerii sunt primiți pe zborurile spre Amsterdam, Paris, Londra, Frankfurt și Munchen

Tarom a anulat toate cursele de astăzi către Bruxelles, dar pasagerii sunt primiți pe zborurile spre Amsterdam, Paris, Londra, Frankfurt și Munchen
scris 23 mar 2016

După producerea atentatelor din Belgia, Tarom a anulat sau redirecționat zborurile către Bruxelles, astfel încât pasagerii care au bilete către și dinspre această destinație vor fi acceptați, fără costuri suplimentare, pe zborurile Tarom spre și dinspre Amsterdam, Paris, Londra, Frankfurt și Munchen, a anuțat, miercuri, compania.

Aeroportul din Bruxelles rămâne închis în continuare, iar  zborurile RO 371/372 si RO 373/ 374 București – Bruxelles- București, de astăzi, 23 martie, au fost anulate, scrie News.ro

Pasagerii care dețin bilete Tarom pentru această destinație, sau care doresc să se reîntoarcă în România, vor fi acceptați fără costuri suplimentare pe zborurile Tarom spre și dinspre Amsterdam, Paris, Londra, Frankfurt și Munchen.

Până acum, o parte din pasagerii spre și dinspre Bruxelles au fost redirecționați pe zborurile TAROM RO363/364 București – Amsterdam și retur de astăzi. Tarom a majorat capacitatea pentru cele două zboruri de astăzi, pentru destinația Amsterdam, care vor fi operate de o aeronavă  Airbus A310,  cu o capacítate de 209 locuri.

Operatorul aerian a instalat, temporar, un punct de lucru în Terminalul 2 din aeroportul Schipol Amsterdam, în fata liniei 12-13 de check–in. Totodată, pune  la dispoziția pasagerilor din străinătate numerele de telefon ale reprezentanților Tarom de la Bruxelles (0032479309981)  si Amsterdam (0032473841576), pentru situații de urgență .

Tarom se află în legătură permanentă cu Celula de Criză a Ministerului Afacerilor Externe al României  (MAE) și cu reprezentanții ambasadelor României la Haga și în Belgia.

MAE a pus la dispoziția cetățenilor români o linie telefonică de urgență, cu număr de apelare 1771 de pe teritoriul belgian. Pentru apelurile din afara Belgiei, a fost anunțat numărul de telefon de urgență +32 78 15 1771.

Două explozii au avut loc, marți dimineață, la terminalul plecări al aeroportului din Bruxelles.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom