Tarom suspendă operarea curselor către și dinspre Austria, Belgia, Marea Britanie, Olanda

Tarom suspendă operarea curselor către și dinspre Austria, Belgia, Marea Britanie, Olanda
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 apr 2020

Transportatorul aerian național Tarom a anunțat luni, pe Facebook, că se aliniază măsurilor impuse în Capitolul 2 din Ordonanța Militară Nr. 7, astfel că suspendă operarea curselor către și dinspre Austria, Belgia, Marea Britanie și Olanda până la 20 aprilie și extinde suspendarea zborurilor dintre România și Franța și Germania în perioada 9 – 22 aprilie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"În contextul epidemiologic actual și ca urmare a noilor restricții impuse pentru limitarea răspândirii Covid - 19, compania Tarom se aliniază la reglementările autorităților, respectiv la măsurile impuse în Capitolul 2, art. 9 și art.10 din Ordonanța Militară Nr.7/ 4 aprilie 2020. Astfel, la nivelul companiei Tarom se instituie următoarele: Suspendarea operării curselor către/dinspre Austria, Belgia, Marea Britanie, Olanda în perioada 6 – 20 aprilie 2020; Extinderea suspendării operării curselor către/dinspre Franța și Germania în perioada 9 – 22 aprilie 2020", arată un anunț al companiei publicat pe Facebook.

FOTO Poliția atenționează - e-mailuri false care vă cheamă să veniți cu avocat la anchetă CITEȘTE ȘI FOTO Poliția atenționează - e-mailuri false care vă cheamă să veniți cu avocat la anchetă

Tarom precizează că va continua să opereze zboruri de pasageri către și dinspre destinații considerate ca fiind cu risc redus, cu respectarea reglementărilor în vigoare și sub rezerva posibilității suspendării și acestora dacă situația o va impune, scrie News.ro.

"Se vor opera în continuare zborurile de tip cargo pasageri sau marfă, de asemenea cu respectarea regulilor în vigoare, acestea din urmă având prin definiție un regim special", arată compania.

Pentru detalii, cei interesați pot contacta Tarom la charter@tarom.ro și taromcargo@tarom.ro.

"În acest context, vă rugăm să reprogramați călătoriile pentru date viitoare, puteți face acest lucru fără taxe de modificare, sau puteți solicita rambursarea sumelor plătite, contactând agentul emitent sau orice agenție Tarom", informează compania de stat.

Conform anunțului ministrului de Interne, începând de duminică de la ora 23:00, au fost suspendate toate zborurile spre și dinspre Austria, Belgia, Confederația Elvețiană, Statele Unite ale Americii, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, Regatul Țărilor de Jos, Turcia și Iran, pentru 14 zile.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
marea britanie
olnda
belgia