Tarom va opera un zbor special de repatriere, București - Beirut și retur, pe 13 august. Prețul unui bilet este de 230 euro, plus 50 de dolari taxa necesară pentru testul PCR

Tarom va opera un zbor special de repatriere, București - Beirut și retur, pe 13 august. Prețul unui bilet este de 230 euro, plus 50 de dolari taxa necesară pentru testul PCR
scris 9 aug 2020

Transportatorul aerian național Tarom va opera un zbor special de repatriere, București - Beirut - București joi, 13 august, a anunțat compania pe contul său de Facebook. Prețul unui bilet este de 230 euro, la care se adaugă 50 dolari taxa necesară pentru testul PCR, pentru depistarea Covid-19.

”Dragi pasageri, vă anunțam că în data de 13 august 2020 Tarom va opera un zbor special de repatriere, București – Beirut – București. Program operare: București: decolare ora 17.00 - aterizare Beirut ora 19.20, Beirut: decolare ora 20.35 - aterizare București ora 23.05. Tarif: 230 euro, toate taxele incluse + 50 dolari taxa necesară pentru testul PCR”, arată anunțul companiei, potrivit News.ro.

Fiecare bilet include un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg.

Compania roagă pasagerii ca înainte de efectuarea zborului să verifice condițiile de călătorie impuse de către autorități, pe site-ul Ministerului de Externe.

”Toți pasagerii care sosesc în Liban trebuie să prezinte un rezultat negativ al unui test molecular (tip PCR), prelucrat de un laborator acreditat în țara de reședință, care să fie realizat cu cel mult 96 de ore înainte de plecarea spre Liban. Pasagerilor care nu vor prezenta un test molecular negativ (tip PCR) nu li se va permite îmbarcarea în aeronave cu destinația Liban”, precizează compania.

VIDEO Un avion cu pasageri al Air India s-a rupt în două CITEȘTE ȘI VIDEO Un avion cu pasageri al Air India s-a rupt în două

Toți pasagerii care doresc să călătorească în Liban trebuie să completeze formularul: https://arcg.is/0GaDnG.

Pasagerilor care nu au completat formularul nu li se va permite îmbarcarea în avion.

De asemenea, toți pasagerii care sosesc în Liban vor fi supuși testului molecular (tip PCR), teste prelucrate de laboratoare autorizate de Ministerul Sănătății Publice libanez și achitate companiei aeriene.

”Înainte de efectuarea zborului vă rugăm să respectați condițiile de călătorie speciale: https://www.tarom.ro/masuri-de-calatorie”, mai menționează Tarom.

Bruxelles-ul acceptă ajutorul de 1 milion de euro acordat de Guvern Aeroportului Timișoara CITEȘTE ȘI Bruxelles-ul acceptă ajutorul de 1 milion de euro acordat de Guvern Aeroportului Timișoara

Biletele pot fi achiziționate doar prin agențiile Tarom. Check-in-ul se face gratuit, online sau la aeroport.

O explozie masivă a devastat capitala Libanului, Beirut, pe 4 august, în urma căreia au murit peste 150 de oameni, peste 6.000 au fost răniți, iar sute de mii de persoane au rămas fără adăpost.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
tarom
repatriere
test pcr