Tesla are undă verde din partea autorităților pentru a începe livrările de Model 3 în Europa, conform planului

Tesla are undă verde din partea autorităților pentru a începe livrările de Model 3 în Europa, conform planului
scris 20 ian 2019
Tesla a primit aprobarea autoritățile europene pentru a începe livrările Model 3 în Europa, astfel că primele mașini vor ajunge la clienții europeni în luna februarie, în linie cu planuri anunțate anterior de companie, potrivit Bloomberg.
 
Producătorul anunțase încă din octombrie anul trecut că pregătește începerea livrărilor de Model 3 în Europa la începutul anului 2019. Autoritățile europene au dat undă verde acestor livrări, astfel încât Tesla va putea respecta termenele promise.
 
Așa cu Elon Musk, CEO-ul Tesla,a  anunțat în toamna anului trecut, intrarea pe piața europeană este o mutare esențială pentru companie.
Ryanair taie din nou estimările de profit CITEȘTE ȘI Ryanair taie din nou estimările de profit

“Piața europeană pentru sedanurile premium de mărime mijlocie este mai mult decât dublă comparativ cu același segment în SUA", declara Elon Musk la acel moment.

 
Vineri, Tesla a anuțat că va concedia 7% dintre cei circa 45.000 de angajați cu normă întreagă ai companiei și va renunța la personalul part-time și la contractorii nonesențiali, a anunțat directorul general Elon Musk. Tăierile de personal sunt necesare pentru ca Tesla să poată începe producția versiunii de 35.000 de dolari a sedanului Model 3, versiune promisă încă înainte de lansarea mașinii, în 2017, dar care se lasă așteptată. În prezent, cea mai ieftină versiune a Tesla Model 3 costă circa 44.000 de dolari.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
model 3
europa
musk
europa