Tesla se extinde în Europa de Est

Tesla se extinde în Europa de Est
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 sep 2019

Elon Musk, directorul general al Tesla, a declarat din nou că producătorul american de automobile electrice intenționează să-și extindă prezența pe majoritatea piețelor din Europa de Est, la începutul anului viitor, transmite DPA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Într-un mesaj pe Twitter, Musk și-a exprimat speranța că vor fi demarate activități "în Slovacia, Croația, Serbia și în cea mai mare parte a Europei de Est la începutul anului viitor", scrie Agerpres.

Facebook a cumpărat un start-up specializat în controlarea directă a mașinilor doar prin intermediul creierului CITEȘTE ȘI Facebook a cumpărat un start-up specializat în controlarea directă a mașinilor doar prin intermediul creierului

"În cele din urmă, îl vom face mândru pe Nikola Tesla având mașinile lui în țările lui de origine!", a scris Musk, referindu-se la omul de știință sârbo-american care a pus bazele sistemelor de curent alternativ, inclusiv motorul electric alternativ.

Recent, producătorul de mașini electrice Tesla a anunțat de asemenea extinderea în Europa Centrală și de Est, inclusiv în România, românii putând plasa de acum comenzi pe site-ul companiei.

În iunie, șeful companiei, directorul general Elon Musk, anunța că Tesla își va extinde rețeaua de stații de încărcare rapidă Supercharger în Europa de Est “probabil” până la începutul anului viitor.

În martie, producătorul auto american a indicat că vrea să ajungă la o acoperire de 99% în Europa până la finele anului, pentru România fiind pregătite trei stații de încărcare Supercharger, în București, Craiova și Brăila.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
tesla