Tranzacție: Roadhill Automotive preia activitățile Colina Motors

Tranzacție: Roadhill Automotive preia activitățile Colina Motors
scris 27 ian 2022

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Roadhill Automotive intenționează să preia activitatea de comercializare cu amănuntul de autoturisme și autoutilitare ușoare și linia de service pentru autoturisme și autoutilitare operate, în prezent, de Colina Motors SRL.

Roadhill Automotive comercializează cu amănuntul autoturisme și autoutilitare ușoare (sub 3,5 tone) marca Ford, deține și operează o linie de service multi-marcă pentru autoturisme și autoutilitare ușoare  în zona București-Ilfov și comercializează autoturisme și autoutilitare ușoare second-hand.

Grupul Semha, din care face parte Roadhill, deține în România mai multe societăți, ce activează în domenii de activitate variante, cum ar fi: Aviroms Rent-a-car SRL (închiriere autovehicule), Metropolitan Leasing SRL, Metro Imobiliare Development SRL, Total  Asset Management SRL, BR Assets Development SRL (închiriere imobile), Massiv Forest Products SRL (producerea și comercializarea produselor din lemn), A.J. Realty International Development SRL (producerea si comercializarea cerealelor).

INFOGRAFICE Dacia Sandero, al treilea cel mai vândut automobil din Europa în 2021. VW Golf și-a păstrat locul 1. Care este noua vedetă a Europei CITEȘTE ȘI INFOGRAFICE Dacia Sandero, al treilea cel mai vândut automobil din Europa în 2021. VW Golf și-a păstrat locul 1. Care este noua vedetă a Europei

Colina Motors este dealer autorizat în România pentru mărcile Ford și Hyundai și deține o unitate service în zona București-Ilfov.

viewscnt
Afla mai multe despre
roadhill automotive
colina motors