Trenul Gara de Nord - Aeroport, cele mai bune zile din istoria sa

Trenul Gara de Nord - Aeroport, cele mai bune zile din istoria sa
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 iun 2021

Trenul Gara de Nord - Aeroport a ajuns să fie folosit de peste 1.000 de pasageri/zi, în timp ce media de până acum fusese de 600, a spus ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă. Pe zi sunt 36 de trenuri pe sens, cadența este de 40 de minute, iar călătoria durează 20-25 de minute și costă 4 lei. De puțin timp trenul oprește și la stația Patinoar P O situată de 700 de metri de gara de la aeroport. Trenurile circulă din decembrie 2020.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

De precizat că 1.000 de oameni/zi nu este mult pentru 72 de trenuri, dar numărul de zboruri este în creștere și tot mai multă lume află de legătura feroviară, scrie Hotnews.ro.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Evoluția este și în contextul în care suporteri străini ai echipelor de fotbal au venit la București cu ocazia Euro 2020.

Așa cum am putut constata și în weekend, mulți părinți și-au dus copiii la aeroport cu trenul în plimbare, nu pentru a pleca înapoi cu avionul. Biletele pot fi cumpărate și din tren, fără suprataxă.

viewscnt
Afla mai multe despre
gara de nord
aeroport