Uber a pierdut 4,5 miliarde de dolari, în 2017

Uber a pierdut 4,5 miliarde de dolari, în 2017
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 feb 2018

Serviciul de rezervări de automobile Uber Technologies a confirmat miercuri că anul trecut pierderi sale au crescut până la 4,5 miliarde dolari, de la 2,8 miliarde dolari în 2016, la o cifră de afaceri de 7,4 miliarde dolari, informează Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu toate acestea, Uber susține că în ultimele trei luni ale anului trecut a reușit să își reducă pierderile până la 1,1 miliarde dolari, de la 1,46 miliarde dolari în trimestrul al treilea, la o cifră de afaceri trimestrială de 2,2 miliarde dolari, scrie Agerpres.

Uber a trecut printr-o perioadă dificilă în 2017 în condițiile în care fondatorul Travis Kalanick a fost nevoit să demisioneze din funcția de director general în luna iunie pe fondul acuzațiilor de comportament inadecvat la locul de muncă. Kalanick a fost înlocuit de Dara Khosrowshahi, care anterior a condus agenția de voiaj online Expedia.

În plin \ CITEȘTE ȘI În plin "război" cu taximetriștii, Uber face o nouă mișcare pentru clienții din România: va arăta în avans prețul exact al curselor

Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii. Din februarie 2015, Uber este și în România, în București și, din 2016 și la Cluj-Napoca, Brașov și Timișoara.

Compania americană de ridesharing Uber introduce de astăzi și pentru pasagerii din România instrumentul “upfront pricing”, respectiv posibilitatea de a vedea tariful exact al cursei pe care o doresc înainte de a chema o mașină.

viewscnt
Afla mai multe despre
uber
pierderi