Uber promite călătorii și livrări gratuite pentru anumite persoane

Uber promite călătorii și livrări gratuite pentru anumite persoane
scris 1 apr 2020

O serie de categorii de muncă, alături de persoanele în vârstă, vor putea folosi gratuit Uber pentru a călători, dar și pentru a comanda mâncare.

Compania americană va investi 10 milioane de dolari într-un program prin care anumite categorii de persoane și angajați afectați de COVID-19 vor putea beneficia de comenzi și călătorii gratuite.

Programul, care era disponibil până acum în Marea Britanie pentru lucrătorii din cadrul Sistemului Național de Sănătate, va fi extins la nivel global.

Firea taie din nou din parcul auto al transportului public CITEȘTE ȘI Firea taie din nou din parcul auto al transportului public

Conform celor de la Uber, sunt eligibile pentru a beneficia de program orice organizație, furnizor de servicii de sănătate și instituție guvernamentală. Acestora li se adaugă și persoanele în vârstă.

Practic, pentru categoriile vizate, Uber va acoperi costul transportului de persoane și alimente în limita a 10 milioane de dolari.

Pentru înscrieri, Uber pune la dispoziția persoanelor și organizațiilor interesate adresa de email impact2020@uber.com.

Mutarea celor de la Uber vine în contextul în care numărul călătoriilor a scăzut în unele orașe și cu 70%, iar compania americană ia în considerare ca pe durata pandemiei să transporte echipamente medicale și medicamente.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
uber
coronavirus