UMB Spedition a reluat lucrările la centura Bacăului

UMB Spedition a reluat lucrările la centura Bacăului
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mar 2019

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat, luni, că UMB Spedition a reluat lucrările la centura Bacăului, lucrări întrerupte sâmbătă seara.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Vineri, PSD a anunțat că "Autostrada Moldovei începe azi!", în ziua în care a avut loc protestul "România vrea autostrăzi", scrie News.ro.

Ford anunță concedieri CITEȘTE ȘI Ford anunță concedieri

"Autostrada Moldovei începe azi! Varianta de ocolire, la profil de autostradă, a municipiului Bacău este parte integrantă din autostrada Moldova (coridorul IX pan european). Este un proiect lansat în 2017, în timpul guvernării PSD, în valoare de 144 de milioane de euro, cu finanțare asigurată", a scris, vineri, PSD.

Luni, CNAIR a reacționat ”deoarece în spațiul public sunt vehiculate în continuare informații false privind lipsa mobilizării pe santierul Variantei Ocolitoare Bacău, ne vedem nevoiți să precizăm din nou că Spedition UMB are pe acest santier peste 100 de utilaje, încă din data de 8 martie 2019, când au început lucrările”.

CNAIR a anunțat că firma a accelerat procesul de proiectare și a finalizat proiectul tehnic după trei luni de la semnarea contractului, ceea ce a permis începerea lucrărilor în șantier mai devreme decât era prevazut în contractul semnat cu CNAIR la sfârșitul anului trecut.

”Până la ora actuală, după doar două săptămâni, progresul fizic al lucrărilor a depășit 10 procente. Spedition UMB are o îndelungată experiență în domeniu și a demonstrat de nenumarate ori seriozitatea și capacitatea constructorilor români de a executa lucrări de cea mai bună calitate”, se arată în comunicat.

CNAIR a precizat că, în 15 martie, la momentul vizitei în șantier a ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, muncitorii și utilejele constructorului se aflau la lucru.

”Printre acestea se numără și foreze pentru coloane, care necesită un timp mai îndelungat de montare și de demontare. În plus, reprezentanții Regionalei Iași a CNAIR , care au monitorizat șantierul și după încheiertea vizitei au raportat că atât utilajele cât și muncitorii au continuat activitatea la punctele de lucru până sâmbătă seara”, se arată în comunicat.

De altfel, Spedition UMB a transmis, duminică, la solicitarea CNAIR, un punct de vedere în care precizează că are suficiente utileje și muncitori în șantier, încă de la începerea lucrărilor, și nu a făcut eforturi suplimentare pentru a pregăti vizita ministrului tTransporturilor Răzvan Cuc.

”În punctul de vedere transmis, Spedition UMB atrage însă atenția că potrivit programului de lucru, activitatea în șantier se desfășoară de luni până sâmbătă, la toate punctele de lucru stabilite, iar utilajele sunt garate seara în puncte special amenajate pentru a fi păzite pe timpul nopții”, se arată în comunicat.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
umb spedition