Un tramvai din linia 7 ce se deplasa pe Șoseaua Viilor a fost ''împușcat'' de un cetățean

Un tramvai din linia 7 ce se deplasa pe Șoseaua Viilor a fost ''împușcat'' de un cetățean
scris 27 nov 2020

Un tramvai din linia 7 care se deplasa pe Șoseaua Viilor, pe sensul către Șoseaua Progresului, a fost implicat într-un incident provocat de un cetățean aflat pe trotuar, care a tras cu pistolul în geamuri, însă nu au fost călători accidentați sau răniți, a anunțat vineri Societatea de Transport București (STB).

Huawei AppGallery la un an de la lansare: Peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de utilizatori activi CITEȘTE ȘI Huawei AppGallery la un an de la lansare: Peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de utilizatori activi

"În jurul orei 10:10, un tramvai din linia 7 care se deplasa pe Șos. Viilor, pe sensul către Șos. Progresului, a fost implicat într-un incident provocat de un cetățean aflat pe trotuar. Din primele informații, reiese că acesta a tras cu pistolul în geamurile vehiculului. Nu au fost călători accidentați sau răniți", se menționează în comunicat.

CITEȘTE ȘI Avantaj Client 8.087 euro TVA inclus pentru Sprinter 314 CDI Furgon, 11 mc, cu tracțiune față. Îndreaptă-te spre reușită!

Potrivit sursei citate, între orele 10:10 - 10:40, circulația tramvaielor din liniile 7, 10, 11, 25 și 47 a fost blocată, scrie Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
tramvai
stb