VIDEO Cel puțin zece morți, în Malaezia, după ce un avion s-a prăbușit pe o autostradă expres

VIDEO Cel puțin zece morți, în Malaezia, după ce un avion s-a prăbușit pe o autostradă expres
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 aug 2023

Cel puțin zece oameni au murit după ce un avion charter s-a prăbușit pe o autostradă expres, la nord de Kuala Lumpur, Malaezia, scrie CNN.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Avionul, care transporta șase pasageri și doi membri ai echipajului, a plecat de la Aeroportul Internațional Langkawi și se îndrepta spre Aeroportul Sultan Abdul Aziz Shah, a arătat Autoritatea Aviatică Civilă din Malaezia, într-o declarație.

EXCLUSIV Asirom câștigă din nou la TAROM unul dintre cele mai importante contracte CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Asirom câștigă din nou la TAROM unul dintre cele mai importante contracte

”Primul contact făcut de aeronavă cu turnul de control aerian Subang a fost la 2.47 p.m. (ora locală) și autorizația de aterizare a fost dată la 2.48 p.m.”, potrivit declarației. La ora locală 2.51 p.m., ”turnul de control a observat fum ieșind de la locul coliziunii, dar aeronava nu e emis vreun apel de urgență”, se mai arată în declarație.

Avionul s-a prăbușit peste o mașină și o motocicletă, în care se aflau câte o persoană, a relatat ziarul de stat Berita Harian, citându-l pe șeful Poliției din Selangor, Hussein Omar Khan, scrie News.ro.

”Legiștii colectează rămășițele și le vor aduce la Spitalul Tengku Ampuan Rahimah din Klang pentru autopsie și identificare”, a spus Khan, potrivit ziarului de stat, adăugând că Ministerul Transporturilor va face o anchetă.

Ministrul Transporturilor Anthony Loke a spus că ancheta este în desfășurare.

”Nimeni nu a supraviețuit prăbușirii”, a afirmat el, la o conferință de presă. ”Victimele (de pe autostradă) vor trebui și ele identificate, vom reveni cu informații la momentul potrivit. Trebuie făcute confirmări de către legiști”, a arătat el.

Filmările și fotografiile la locul accidentului făcute de presa din Malaezia arată o porțiune de autostradă arsă și închisă, cu fum ridicându-se în aer.

viewscnt
Afla mai multe despre
avion prabusit
malaezia