VIDEO Ferrari a selectat 499 de clienți care vor putea cumpăra noul model Monza

VIDEO Ferrari a selectat 499 de clienți care vor putea cumpăra noul model Monza
scris 3 oct 2018

Constructorul italian de automobile sportive Ferrari NV a selectat 499 dintre cei mai loiali clienți ai săi cărora le va oferi șansa de a plăti 1,6 milioane de euro pentru a cumpăra un exemplar din supercarul Monza, a declarat, marți, directorul de marketing de la Ferrari, Enrico Galliera, într-un interviu acordat Bloomberg Television.

FOTO & VIDEO Mondial Paris Motor Show, o nouă denumire, mai puține mărci prezente, probabil cea mai săracă ediție de la debut. BMW Serie 3 și Mercedes B Class, cele mai importante premiere mondiale CITEȘTE ȘI FOTO & VIDEO Mondial Paris Motor Show, o nouă denumire, mai puține mărci prezente, probabil cea mai săracă ediție de la debut. BMW Serie 3 și Mercedes B Class, cele mai importante premiere mondiale

Cu o caroserie de fibră de carbon și un motor de 12 cilindri în V care dezvoltă 810 cai putere, supercarul Monza este capabil să atingă o viteză de 100 de kilometri în mai puțin de trei secunde. Cei care vor să cumpere acest model trebuie să fie deja clienți Ferrari și să aibă o relație îndelungată cu marca de automobile sportive, scrie Agerpres.

Cei 499 de norocoși pot opta fie pentru modelul cu un singur loc Monza SP1, fie pentru modelul cu două locuri Monza SP2.

viewscnt
Afla mai multe despre
ferrari
monza